Technisch beheerder (Netwerk & Telecom)

pitt it vacature

Technisch beheerder (Netwerk & Telecom)

Locatie: Nijmegen, Gelderland

Je werkplek

Samen werken aan nog betere ICT in de zorg én aan een betere maatschappij

Werken bij Informatie Management

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Dat geldt ook voor ICT in de zorg, het onderzoek en onderwijs. E-Health is ‘hot.’ Informatie Management wil voorop lopen in het realiseren van een effectieve en veilige ICT-omgeving voor zowel patiënt en collega’s. Daarnaast zullen wij ‘state of the art’ ICT-oplossingen moeten leveren aan onderzoek en voor innovatie waarbij de grenzen en kaders nooit helemaal vaststaan. Zo willen wij, samen met betrokken en creatieve collega’s, écht een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Onze mensen weten wat er van ze wordt verwacht en hebben de wil en de durf om hier invulling aan te geven binnen het team en toch met ruimte voor individuele creativiteit. Wij zijn er trots op om deel uit te maken van Informatie Management.

Het Radboudumc

Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Om onze missie te kunnen realiseren, zoeken wij collega's die deze uitdaging met ons aan willen gaan. Medewerkers die goed zijn in hun vakgebied en het beste uit zichzelf halen door grenzen te verleggen en 'net dat stukje meer' te bieden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je de verantwoordelijkheid om samen de verandering waar te maken. Voor de beste zorg voor de patiënt en de toekomst van de gezondheidszorg.

Wie ben jij?

Afhankelijk van kennis en ervaring vindt inschaling plaats in schaal 10 of 11 (maximaal 5.483) bruto per maand op basis van een volledig dienstverband.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc. 

 

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Wat neem je mee?

Je bent een ervaren technisch beheerder die ervan houdt complexe IT-omgevingen te beheren. In analytisch opzicht ben je ijzersterk. Je bent als geen ander in staat complexe problemen snel te doorgronden en bent creatief in je oplossingen. Je houdt ervan om op zoek te gaan naar de beste oplossing en stelt het gezamenlijk belang voorop. Daarnaast ben je flexibel in het werk, een betrokken collega voor je team, en je wilt jezelf vakinhoudelijk en als mens blijven ontwikkelen. Integer, klantgericht, zelfstandig, stressbestendig en resultaatgericht zijn woorden waar jij je in herkent.


Verder heb je/ben je:

·  HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde technische HBO-opleiding.

·  Kennis van en ervaring met het beheren van een of meerdere van onderstaande systemen:

o  Checkpoint firewalls en security technologiën in het algemeen

o  Cisco routing en switching

o  Cisco ISE / NAC

o  Cisco SDN / ACI

o  Infoblox DHCP & DNS

o  F5 loadbalancing (LTM) en SSL VPN (APM)

o  Automatiseren en programmeren (bij voorkeur ANSIBLE en python)

·  Ervaring in het werken in omgevingen met hoge beschikbaarheids eisen.

·  Ervaring in het werken in omgevingen met 5000+ gelijktijdige gebruikers.

·  Bekend met werken volgens ITIL processen, bij voorkeur ITIL gecertificeerd.

·  Kennis van methodes en technieken om processen te verbeteren.

·  Uitstekende lees-, spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en de Engelse taal.

·  Uitstekende presentatievaardigheden.

·  Goede sociale en communicatieve vaardigheden om op verschillende niveaus effectief te zijn.

·  Bereid om aan beschikbaarheidsdienst deel te nemen en werkzaamheden buiten normale uren uit te voeren.

·  Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Wat kun je verwachten?

“Als je houdt van innovatie en vernieuwing op het gebied van ICT in de zorg, dan is een academisch ziekenhuis als het Radboudumc wel dé plek om te zijn.”

 

Ben jij de flexibele, creatieve en gemotiveerde ICT-er met wil en lef, die meehelpt de patiëntenzorg beter en veiliger te maken en onderwijs en research actief wilt ondersteunen? En, heb je de kennis, vaardigheden en het persoonlijk leiderschap om dit in de praktijk waar te maken en zo bij te dragen aan onze gezamenlijke ambitie?

Of het nu gaat over de volledige digitale infrastructuur van een OK, de Internet of Things (IoT) in de patiëntkamer, het online lesgeven aan studenten of research hoe Artificial Intelligence (AI) kan helpen de zorg te verbeteren. Overal speelt ICT een grote rol binnen het Radboudumc.

 

Binnen Informatie Management bouwen en beheren wij ICT-oplossingen voor de zorg, research en het onderwijs.

Het team Infrastructuur is verantwoordelijk voor de operatie van de volledige technische backend

Het team beheert, optimaliseert en vernieuwt kritische IT omgevingen binnen het Radboudumc. Hiertoe behoren onder andere netwerk, security en telecommunicatie. Het betreft een complexe infrastructuur die 7*24 beschikbaar moet zijn ten behoeve van de verschillende gebruikersgroepen. 

Selectieprocedure

Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om in deze functie te werken bij het Radboudumc? Neem dan ter oriëntatie eens contact op met de vacaturehouder. Ook voor alle aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met John van de Loo, teamleider Infrastructuur, 06-53407073. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer naar functie’. 

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

 

 
Solliciteren Mail een vriend