Vacatures

Vacatures

Apeldoorn, Gelderland
Functioneel Beheerder
Wil jij veel variëteit in je werkzaamheden? Binnen deze functie breng jij advies uit binnen alle lagen van de organisatie, wissel je af met hands-on werkzaamheden en geef je presentaties om met jouw kennis en ervaring anderen verder te helpen. Al enthousiast? Lees dan snel verder en solliciteer!
Uden, Noord-Brabant
IT Integratiespecialist
Toe aan een nieuwe uitdaging als Integratiespecialist en dan ook nog in een rol die je zelf in kan richten? Dan is deze functie iets voor jou!
Baarn, Utrecht
Microsoft BI Consultant
Ga jij graag het gesprek aan met de klanten over hun wensen op het gebied van analyse en weet je die wensen te vertalen naar waardevolle BI-oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Baarn, Utrecht
.NET Developer
Vind jij het gaaf om aan innovatieve en technisch uitdagende projecten te werken op het gebied van Smart IT in de zorg en het onderwijs? Lees dan snel verder en solliciteer!
, Noord-Brabant
IT Integration Lead
Jij bent als IT Integration Lead rol verantwoordelijk voor het design, ontwikkeling en beheer van de systems-to-system interfaces, dataflows, API's en integratie middleware. Word jij hier helemaal enthousiast van? Lees dan snel verder en solliciteer!
Nijmegen, Gelderland
Technisch Beheerder Infrastructuur
Ben jij de flexibele, creatieve en gemotiveerde ICT-er met wil en lef, die meehelpt de patiëntenzorg beter en veiliger te maken en onderwijs en research actief wilt ondersteunen? Dan is deze functie iets voor jou!
Regio Den Bosch, Noord-Brabant
Manager Infrastructuur
Deze vacature is succesvol ingevuld! Niet getreurd we hebben voldoende interessante vacatures en komen graag met je in contact!
Eindhoven, Noord-Brabant
Projectleider ICT
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en mensgerichte projectleider!
Weert, Limburg
Microsoft Cloud Administrator
Ben jij een gedreven ICT'er die technisch uitdagend bezig wil zijn en heb je een passie voor Microsoft technologieën? Vind jij het leuk om problemen op te lossen en zelfstandig zaken op te pakken? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.
Heerlen, Limburg
Security Officer
Neem jij graag een adviserende rol aan bij informatiebeveiligingsvraagstukken, inclusief het maken van risicoanalyses, onderzoeken van functionele en technische veiligheidsrisico’s? Lees dan snel verder en solliciteer!
Heerlen, Limburg
Technisch Architect
Ben jij de multidisciplinaire technisch architect die wij zoeken? Kun jij functionele ontwerpen en userstories vertalen naar (technische) state of the art oplossingen? Lees dan snel verder en solliciteer!
Heerlen, Limburg
Business Architect
Kun jij de brug slaan tussen de business (o.a. productowners) en werkbare ICT-oplossingen ontwerpen die passen binnen de gewenste IT-architectuur? Dan ben jij degene die we zoeken!
Oirschot, Noord-Brabant
Servicedesk medewerker
Deze vacature is succesvol ingevuld! Niet getreurd we hebben voldoende interessante vacatures en komen graag met je in contact!
Eindhoven, Noord-Brabant
Senior Azure/Office365/Exchange Specialist
Ben jij de communicatieve IT'er die wij zoeken? Lees snel verder!
Omgeving Nieuwegein, Utrecht
IT Engineer Microsoft
Wil jij je technisch verder specialiseren en ontwikkelen en heb je al IT ervaring? Dan zoeken we jou!
Breda, Noord-Brabant
Support Engineer
Deze vacature is succesvol ingevuld! Niet getreurd we hebben voldoende interessante vacatures en komen graag met je in contact!
Regio Den Bosch, Noord-Brabant
Solution Architect Connectivity
Word jij een van de Solution Architecten (regierol) bij deze opdracht en richt jij je vooral op Connectivity? Lees snel verder!
Regio Den Bosch, Noord-Brabant
Solution Architect MS Server Infrastructure & Cloud Solutions
Word jij een van de Solution Architecten (regierol) bij deze opdracht en richt jij je vooral op MS Server Infra & Cloud? Lees snel verder!
Waalwijk, Noord-Brabant
Support Medewerker Junior
Ben jij (bijna) klaar met je opleiding en op zoek naar een uitdaging waar je voor de volle 100% kan groeien? Solliciteer dan snel!