Vacatures

Vacatures

Eindhoven, Noord-Brabant
Software Engineer
Software Engineer, innovatief én een creatieve brein? Lees snel verder!
Veghel, Noord-Brabant
Data Architect
Wil jij een belangrijke rol spelen in het werken aan een fundament dat het complete Data & IT landschap en de gehele organisatie raakt? Lees dan snel verder en solliciteer!
Eindhoven, Noord-Brabant
Service Coördinator
Affiniteit met videobewaking en ervan overtuigd dat jij mensen meekrijgt in jouw enthousiasme? Solliciteer dan direct!
Weert, Limburg
Data Manager
Weet jij wensen op het gebied van analyse te vertalen naar waardevolle BI-oplossingen? Als gepassioneerde ๐—•๐—œ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜/๐——๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ ben jij verantwoordlijk voor het waarborgen van het functioneren van de BI-omgeving en het ontwikkelen van de rapportages in Power BI. Meer weten? Lees snel verder!
Boxtel, Noord-Brabant
Teamlead Infrastructuur
Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de continue verbetering van teamprestaties en het welzijn van teamleden. Ben jij een echte peoplemanager die gewend is om in een internationale omgeving te werken? Dan is deze functie iets voor jou!
Aarle-Rixtel, Noord-Brabant
Senior Recruiter
Ben jij een relatiebouwer pur sang? Kom jij met creatieve ideeën voor het vinden en verbinden van de juiste kandidaten met onze relaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Eindhoven, Noord-Brabant
Developer Symfony
Wil jij werken in een team vol enthousiaste, ambitieuze professionals? Binnen een relaxte sfeer waar jouw inbreng echt impact heeft? Dan is deze functie iets voor jou!
Eindhoven, Noord-Brabant
Developer Magento
Wil jij alle ins- en outs van Magento, het e-commerce platform waar webshops mee gebouwd worden, leren? Dagelijks ga jij nette, consistente en herbruikbare code schrijven voor behoorlijk wat toonaangevende merken. Even geen inspiratie? Dan staat er vast wel iemand klaar voor een potje tafelvoetbal.
Apeldoorn, Gelderland
Functioneel Beheerder
Wil jij veel variëteit in je werkzaamheden? Binnen deze functie breng jij advies uit binnen alle lagen van de organisatie, wissel je af met hands-on werkzaamheden en geef je presentaties om met jouw kennis en ervaring anderen verder te helpen. Al enthousiast? Lees dan snel verder en solliciteer!
Uden, Noord-Brabant
IT Integratiespecialist
Toe aan een nieuwe uitdaging als Integratiespecialist en dan ook nog in een rol die je zelf in kan richten? Dan is deze functie iets voor jou!
Baarn, Utrecht
Microsoft BI Consultant
Ga jij graag het gesprek aan met de klanten over hun wensen op het gebied van analyse en weet je die wensen te vertalen naar waardevolle BI-oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Baarn, Utrecht
.NET Developer
Vind jij het gaaf om aan innovatieve en technisch uitdagende projecten te werken op het gebied van Smart IT in de zorg en het onderwijs? Lees dan snel verder en solliciteer!
Veghel, Noord-Brabant
IT Integration Lead
Deze vacature is succesvol ingevuld! Niet getreurd we hebben voldoende interessante vacatures en komen graag met je in contact!
Nijmegen, Gelderland
Technisch Beheerder Infrastructuur
Deze vacature is succesvol ingevuld! Niet getreurd we hebben voldoende interessante vacatures en komen graag met je in contact!
Eindhoven, Noord-Brabant
Projectleider ICT
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en mensgerichte projectleider!
Weert, Limburg
Microsoft Cloud Administrator
Ben jij een gedreven ICT'er die technisch uitdagend bezig wil zijn en heb je een passie voor Microsoft technologieën? Vind jij het leuk om problemen op te lossen en zelfstandig zaken op te pakken? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.
Heerlen, Limburg
Security Officer
Neem jij graag een adviserende rol aan bij informatiebeveiligingsvraagstukken, inclusief het maken van risicoanalyses, onderzoeken van functionele en technische veiligheidsrisico’s? Lees dan snel verder en solliciteer!
Heerlen, Limburg
Technisch Architect
Ben jij de multidisciplinaire technisch architect die wij zoeken? Kun jij functionele ontwerpen en userstories vertalen naar (technische) state of the art oplossingen? Lees dan snel verder en solliciteer!
Heerlen, Limburg
Business Architect
Kun jij de brug slaan tussen de business (o.a. productowners) en werkbare ICT-oplossingen ontwerpen die passen binnen de gewenste IT-architectuur? Dan ben jij degene die we zoeken!
Oirschot, Noord-Brabant
Servicedesk medewerker
Deze vacature is succesvol ingevuld! Niet getreurd we hebben voldoende interessante vacatures en komen graag met je in contact!