Pitt it vacatures

it-vacatures

Rotterdam, Zuid-Holland
Contractmanager ICT
Ben jij de contractmanager die een spilfunctie vervult tussen contracteigenaren en de leveranciers en die erin slaagt om een aantrekkelijk portfolio dusdanig te managen dat er optimaal gebruik van wordt gemaakt?
Uden, Noord-Brabant
IT Integratiespecialist
Toe aan een nieuwe uitdaging als Integratiespecialist en dan ook nog in een rol die je zelf in kan richten? Dan is deze functie iets voor jou!
Uden, Noord-Brabant
Web Developer
Ben jij creatief, eigenwijs en technisch tegelijkertijd en vind jij het leuk om met diverse branches mee te denken? Open deze vacature en laat het ons weten!
Helmond
Architect
Geef jij als ICT architect graag de route aan bij de realisatie en ontwikkeling van interne ICT-projecten op het gebied van infrastructuur, cloud en hosting? Lees dan snel verder!
Weert, Limburg
Teamlead BI
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Als specialist BI krijg jij de ruimte en ondersteuning om je te ontwikkelen naar een succesvolle teamlead/manager.
Weert, Limburg
Microsoft Infrastructuur Consultant
Heb jij passie voor Microsoft en affiniteit met de business? Wil jij graag meegroeien met dé Microsoft Gold partner van Zuid-Nederland? Kom dan het team versterken als Microsoft Infrastructuur Consultant.
Weert, Limburg
Sharepoint en O365 Consultant
Jij bent een echt aanjager en weet door je enthousiasme voor SharePoint en Office 365 op een positieve manier weerstand bij gebruikers en/of opdrachtgevers te overwinnen.
Weert, Limburg
Accountmanager
Gaat jouw hart sneller kloppen van Microsoft technologie? Ga jij voor de best passende oplossing voor jouw klanten? En wil je werken in een informele organisatie met aandacht voor jou? Solliciteer dan nu op de rol van Accountmanager.
Uden, Noord-Brabant
Full Stack Developer
Durf jij gebaande paden te verlaten en jouw creativiteit in te zetten door te bouwen aan toekomstbestendige software voor de integrale ondersteuning van bedrijfsprocessen? Verras ons dan met jouw sollicitatie!
Aarle-Rixtel, Noord-Brabant
Senior Recruiter
Ben jij een relatiebouwer pur sang? Kom jij met creatieve ideeën voor het vinden en verbinden van de juiste kandidaten met onze relaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Eindhoven, Noord-Brabant
BI Specialist
Heb jij ervaring met Power BI en wil jij van het begin tot eind verantwoordelijk voor de BI omgeving? Lees dan snel verder en solliciteer!
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Support Engineer
Ben jij op als Support Engineer opzoek naar meer uitdaging? Vind je opleidingen en trainingen belangrijk en wil je meer uit jezelf halen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!
Best, Noord-Brabant
Applicatiebeheerder
Krijg jij graag de ruimte om écht processen te verbeteren? Wil jij proceseigenaar zijn in een uitdagend en complex landschap? Dan is dit dé baan voor jou!
Boxtel, Noord-Brabant
Teamlead Run
Ben jij de People Manager waar wij naar op zoek zijn? Laat het ons weten!
Someren, Noord-Brabant
Software Developer
Wil jij graag werken binnen een organisatie waar veel ruimte is voor inspraak, het aandragen van innovatieve ideeën en wil jij deelnemen aan uitdagende projecten? Lees dan snel verder en solliciteer!
Uden, Noord-Brabant
Applicatiebeheerder
Wil jij werken in een organisatie waar aandacht is voor talent en je mag doen wat je het beste kunt? Lees snel verder!
Nijmegen, Gelderland
DevOps Engineer
Leergierig, groeien op persoonlijk en technisch vlak én werken binnen een open organisatie?? Dan is deze vacature iets voor jou!
Eindhoven, Noord-Brabant
Cloud Consultant
Barst jij van de energie en heb jij een ondernemersgeest? Lees dan snel deze vacature en laat van je horen!
Eindhoven, Noord-Brabant
Systeem- en Netwerkbeheerder
Ben jij een georganiseerde Systeembeheerder en heb je toevallig ook nog eens kennis van Netwerkcomponenten? Dan zoeken wij jou!
Breda, Noord-Brabant
Project Coördinator Telecom
Wij zijn op zoek naar een Project Coördinator die houdt van afwisseling in zijn/haar werkzaamheden.