Werving & selectie volgens Pitt IT

Werving en selectie volgens Pitt IT Professionals

IT is mensenwerk. Bij Pitt IT Professionals maken wij werk van mensen met een persoonlijke aanpak voor werving en selectie.

Vliegende start
Als IT-professional wil je een uitdaging die past bij je groeipad en ambities. Maar uitdagingen zijn er te over en jobsites helemaal. Waar begin je? Pitt IT Professionals helpt je op weg met werving en selectie. Dat geeft je direct een voorsprong. Wij komen zelf uit de IT en kennen het vak in de breedte.

Persoonlijke aanpak
Pitt bemiddelt mensen. Geen cv’s. Hoe meer wij van je weten, hoe beter wij je van dienst kunnen zijn. In een persoonlijk gesprek maken we uitgebreid kennis met elkaar. Je leert ook jezelf kennen. Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je? Je krijgt een compleet beeld van je persoonlijkheid, competenties en communicatieve vaardigheden. Sterke kanten en verbeterpunten brengen wij in kaart met MapsTell op basis van D.I.S.C. Voor een diepgaande analyse over je drijfveren en talenten maken we gebruik van de TMA-methode.

Vacatures die bij je passen
Bij Pitt laten we je eveneens kennismaken met de organisatie achter de vacature. Zo krijg je niet alleen een beeld van de technische kennis en het functieprofiel maar ook van het DNA van de organisatie: zoals cultuur, kernwaarden, sfeer, hoe wordt er gekeken naar IT. En: wat wordt er van jou als professional verwacht? Zo brengen we mensen bij elkaar en zorgen we dat jij als persoon past bij de bedrijfscultuur zodat je werkelijk iets toe kunt voegen.


De ene kandidaat is de andere niet. Maar voor iedere kandidaat creëren wij kansen om te excelleren bij een nieuwe werkgever.


Maak vrijblijvend een afspraak
Wil je vrijblijvend van gedachten wisselen over jouw mogelijkheden? Laat een bericht achter en wij nemen contact op voor een goed gesprek.