Diensten

Diensten

Pitt-IT zet je op de kaart

Wil jij het beste uit jezelf halen? Beter leren samenwerken? Jouw gedragsstijl ontdekken? Aan de hand van de DISC methode zet Pitt-IT Professionals je na het beantwoorden van 24 vragen letterlijk op de kaart. Leer jezelf beter kennen op een leuke, visuele manier. Start de analyse via onderstaande button.


Start Personalmap


Wat houdt de gedragsanalyse in?

De analyse helpt menselijk gedrag te begrijpen en maakt dat op een visuele manier inzichtelijk door mensen (en groepen) letterlijk in kaart te brengen. Inzicht dat mensen in staat stelt het beste uit zichzelf te halen en beter met elkaar samen te werken. Mensen verschillen van elkaar. De één is direct en enthousiast, terwijl de ander juist afwachtend is. En waar sommigen nauwkeurig te werk gaan, pakken anderen de zaken wat rommeliger aan. Kortom, we doen het allemaal op onze eigen manier. 

Of het nu gaat om vragen en onderwerpen als jouw commerciële activiteiten, hoe jij omgaat met anderen, wat jouw leiderschapsstijl is, jouw manier van communiceren, wat jouw sterke en zwakke punten zijn, of hoe anderen jou kunnen zien en ervaren; al deze aspecten worden in hoge mate gemarkeerd door jouw gedragsstijl.

Uitkomst analyse

Na het maken van de analyse krijg je een filmpje te zien waarin uitgelegd wordt hoe jouw gedrag eruit ziet en hoe jij communiceert en samenwerkt met anderen.

Om hier dieper op in te zoomen en écht inzicht te krijgen in hoe je bent, wat je uitdagingen zijn, hoe anderen jou zien en hoe jij deze informatie kunt gebruiken om nog beter te communiceren en samen te werken op alle gebieden in je leven, kun je tegen betaling een PersonalMap ontvangen.

Voor meer informatie en de kosten kun je contact met ons opnemen via (0)492 784189 of info@pitt-it.nl. Pitt-IT Professionals is geaccrediteerd MapsTell guide, wij vertellen je dan ook graag meer over de voordelen om op deze manier inzicht te krijgen in jouw gedrag.