Young Professional Programma

Young Professional Programma

IT is mensenwerk. Bij Pitt IT Professionals maken wij werk van mensen met een persoonlijke aanpak voor young professionals.

In de startblokken
Ben je (bijna) klaar met je technische studie HBO of WO? Heb je maximaal twee jaar werkervaring en wil je ontdekken welke baan nu écht bij je past? Ontdek het young professional programma van Pitt. Dit bied je de ruimte te ontdekken wat jij graag wil, terwijl je wel al een volwaardig salaris ontvangt.

Programma op maat
Pitt IT Professionals bemiddelt mensen. Geen cv’s. Wij faciliteren het young professional programma in samenwerking met een klant. Dit programma is op maat gemaakt en past bij jouw interesses en ambities. Zo krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen de IT in een à twee jaar.

Winwin
Bij het young professional programma snijdt het mes aan twee kanten. De klant krijgt een leergierige en gedreven medewerker die een vliegende start wil maken. En young professionals krijgen de garantie van een baan die bij hen past. Pitt ondersteunt en faciliteert de klant en young professional tijdens het gehele traject.


De ene young professional is de andere niet. Maar iedere young professional krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen zoals-ie zelf graag wil.


Maak vrijblijvend een afspraak
Wil je vrijblijvend van gedachten wisselen over jouw mogelijkheden? Of ben je als organisatie geïnteresseerd om een young professional in dienst te nemen? Neem contact met ons op voor een goed gesprek.