Stretched Servicedesk

Stretched Servicedesk

Van Loon Group heeft Pitt-IT voor de komende drie jaar geselecteerd als nieuwe servicedesk provider door te kiezen voor de dienst ‘Stretched Servicedesk’. Na een offertetraject koos Van Loon Group voor Pitt-IT als nieuwe servicedesk provider vanwege haar ervaring, capaciteit en flexibiliteit. Pitt-IT gaat in eerste instantie de servicedesk buiten kantoortijden bemannen. Door de inzet van de Stretched Servicedesk is Van Loon Group verzekerd van 24 uurs ondersteuning op gebied van IT-vraagstukken, met als doel dat de productieactiviteiten bij Van Loon Group, 24 uur per dag doorgang kunnen vinden. 

Van Loon Group
Met het inzetten van de dienst ‘Stretched Servicedesk’ wil Van Loon Group zich verzekeren van continuïteit tijdens haar productieactiviteiten. Van Loon Group is een ondernemend Brabants familiebedrijf en bestaat uit gespecialiseerde bedrijven die al meer dan 50 jaar de lekkerste en meest duurzame vleesproducten en convenience producten maken. Van Loon Group wil marktleider zijn in vlees en convenience door als ketenregisseur duurzamer eten voor iedereen bereikbaar te maken.

Jeroen van Dijk, CIO Van Loon Group: “Ik ben erg enthousiast over het partnership met Pitt-IT. Zij denken echt mee in de vraagstukken die wij hebben. Het is voor Van Loon Group belangrijk om de continuïteit van het productieproces te waarborgen. De dienst ‘Stretched Servicedesk’ draagt daaraan bij.”

Pitt-IT
Pitt-IT ontzorgt haar relatie door middel van het flexibel invullen van capaciteitsvraagstukken binnen de IT. Pitt-IT is specialist in het vinden en verbinden van de juiste kennis om de doelstellingen van haar relaties te realiseren. Dit doen ze door middel van werving & selectie, tijdelijke invulling (detachering) of de inzet van haar Stretched Servicedesk.

Maurice Kerssemakers, Commercieel directeur Pitt-IT: “Wij zijn erg trots op de samenwerking met Van Loon Group en het feit dat wij bij kunnen dragen aan de continuïteit van het productieproces bij Van Loon Group. Naast de dienst ‘Stretched Servicedesk’ zijn wij voor Van Loon Group vaste partner voor de inzet van tijdelijk- en vast IT-personeel.”