Werkzoekende

Loopbaan met groeipad

Ben jij klaar met je studie en wil je verder in de IT maar twijfel je welke richting je op moet gaan? Wij begrijpen als geen ander dat je op deze leeftijd nog niet weet wat je de rest van je leven zou willen doen. IT is hot and happening; een veelzijdige sector vol kansen en innovatie. De perfecte combinatie tussen mens en techniek. Maar welke rol past bij jou? De mogelijkheden zijn oneindig. Wij helpen je graag de juiste keuzes te maken.

Persoonlijke aanpak

Wie ben je? Wat kun je? Waar word je enthousiast van? Wij willen je graag persoonlijk leren kennen. Hoe meer we weten, hoe beter we je kunnen helpen. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen waar je ambities liggen en welke uitdaging daarbij aansluit. Dat doen we aan de hand van jouw wensen en eisen en een uitgebreide persoonlijkheidstest. 

Wij geven je graag richting

Wij willen je laten proeven van elke rol die IT kan bieden. Door praktijkervaring leer je snel wat je wel en niet wil in je toekomstige baan. Door certificering kun je snel je specialisatie zoeken en vastleggen middels een examen. Wil je richting Azure of Cloud? Wij helpen je graag met het zetten van de eerste stappen.

Ontwikkelingsplan

Middels een op maat gemaakt ontwikkelingsplan (op basis van jouw drijfveren, talenten en competenties) bepalen we samen welke route je wil bewandelen binnen Pitt-it en welke specialisaties je interessant vindt. Deze ondersteunen we door je gratis het examen af te laten nemen en door praktijkervaring op te doen bij een van onze klanten. Wij stellen ons flexibel op; het is immers jouw toekomst! Het enige wat we vragen is om gebruik te maken van de tools die we je aanreiken. We doen dit graag samen met alle collega’s en creëren daarmee een positieve en enthousiaste werksfeer; zowel op kantoor, in ons kasteel als bij de opdrachtgever. 

De ene carrière is de andere niet. Maar voor jouw loopbaan zetten we graag een stapje extra. Wil je eens sparren over de mogelijkheden voor jou binnen Pitt-it? Laat een berichtje achter en wij nemen contact met je op.