Over ons

Over ons

Pitt IT Professionals is in 2013 opgericht vanuit het idee dat bemiddelen in flexibele arbeid meer is dan alleen een cv en een tarief. IT is mensenwerk. En dat staat haaks op de afstandelijke portals die in cv’s grossieren.

Ons werk als ambacht
Bij Pitt IT Professionals bemiddelen wij mensen. Iedereen is anders. Met een persoonlijke aanpak kom je tot de best mogelijke kandidaat. Wij noemen dat vakmanschap. Opdrachtgevers en professionals waarderen dat.

Flexibele arbeid met een persoonlijke aanpak krijgt extra diepgang door talenten en organisaties op elkaar af te stemmen. Met onze diensten helpen wij jouw activiteiten naar een hoger plan te tillen en jouw continuïteit te waarborgen. Met gevoel voor business én gevoel voor mensen verzorgen wij maatwerk van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Onze kernwaarden
Pitt IT Professionals omvat de afkorting van Passie, Integriteit, Trots en Toewijding. In een notendop beschrijft deze naam wie wij zijn, hoe wij werken en wat je van ons kunt verwachten. Als kern van de zaak zijn dit onze waarden. Het zijn ook de waarden van de mensen die wij bemiddelen.

Passie
Onze mensen hebben niet alleen focus op hun vak maar ook hart voor de zaak. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en dat vind je terug in passende oplossingen.

Integriteit
Een objectief advies wordt gewaardeerd en draagt bij aan langdurige relaties. Zo werken wij nog steeds samen met opdrachtgevers van het eerste uur: sinds 2013.

Toewijding
Wij helpen relaties door net iets meer te doen dan gevraagd is. Door bijvoorbeeld over de schouder mee te kijken en bij te sturen indien nodig, of oplossingen te bieden voordat zich problemen voordoen.

Trots
Meewerken aan projecten die slagen geeft voldoening. Ze stimuleren ons om grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.
 

De ene kernwaarde is de andere niet. Maar alle tezamen vormen ze de kern voor meer flexibiliteit met een persoonlijke aanpak.


Meer weten over onze manier van werken of wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.