Security Specialist

it vacature

Security Specialist

Locatie: Eindhoven, Noord-Brabant
Datum: 14-02-2019

Voor een van onze opdrachtgevers in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Security Specialist

Jij bent een security specialist. Je bent bijzonder geïnteresseerd in alle facetten van ICT en beveiliging. Naast uitgebreide praktijkkennis inzake beveiligingssoftware ben jij een uitstekende sparringpartner voor klanten. Je bent toonaangevend in overleg, kunt sturing geven aan de uitvoering van ICT beleidsplannen en kunt klanten begeleiden en adviseren met het opstellen van richtlijnen. Termen als cryptolockers, social hacking, WBP en datalekken zijn voor jou gesneden koek!

Bedrijf:
Onze opdrachtgever is een system integrator en levert, implementeert en onderhoudt ICT oplossingen voor on-premise, cloud en hybride bedrijfsnetwerken. Met al meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van ICT-oplossingen voor bedrijven, overheden en instellingen, hebben zij prachtige referenties in de meest uiteenlopende branches. Zij vinden een lange termijn relatie met hun opdrachtgevers zeer belangrijk en daarom staan ze altijd voor hun klanten klaar. Dat is terug te zien in de manier van werken. Zowel onder klanten als onder hun medewerkers is het verloop zeer klein en daar zijn ze trots op.

Functieomschrijving:
In deze functie ben je bezig met complexe en uitdagende technische vraagstukken, waarbij het zwaartepunt zal liggen op het gebied van ICT omgevingen, voornamelijk met Microsoft en security producten. Je maakt deel uit van een team, waarin jij mede verantwoordelijk bent voor de vertaling van de gewenste functionaliteit naar de te gebruiken techniek. Je bent een enthousiaste en gedreven professional en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je kunt goed samenwerken en hebt geen moeite met onder druk presteren. Je vindt het uitermate belangrijk om je (technische) kennis te verbreden en te verdiepen.

Kennis en ervaring:

 • Geruime ervaring (minimaal 6 jaar) met implementaties van security projecten, op het gebied van anti-virus, firewalls, web- and mail gateway scanning;
 • Geruime ervaring in het schrijven van adviesrapporten en het overleggen met klanten over ICT security beleid;
 • Geruime kennis van infrastructuren is vereist, waaronder een breed begrip van technologieën en toepassingen daarvan;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Woonachtig in de regio Eindhoven heeft de voorkeur (standplaats).


Competenties:

 • Je moet kunnen sparren met klanten en collega’s over een grote diversiteit aan aandachtsgebieden;
 • Goed kunnen schrijven van projectplannen / plannen van aanpak;
 • Klantgericht, servicegericht en planmatig kunnen werken;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Kwaliteitsgericht en resultaatgericht kunnen werken;
 • Teamplayer en initiatiefrijk.


Aanbod:
Onze opdrachtgever biedt je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien wordt je lid van een sterk en gemotiveerd team van professionals. Samen met jou willen zij als team graag de uitdagingen aangaan die op jullie pad komen.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.

Contact:
Twan Swinkels
06-46625155
t.swinkels@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend
Contactpersoon voor deze functie
Twan Swinkels
06 46625155
twan@pitt-it.nl