ICT Support Medewerker
4 redenen
Waarom is dit de baan voor jou?
1
Oplossen van storingen aan ons interne ICT-netwerk.
2
Beantwoorden van ICT-gerelateerde vragen van collega’s, over licenties, hardware en software.
3
Vastleggen van incidenten, wijzigingen en kennisitems in TopDesk.
4
Beheren van de ICT-servicedesk.
Wie ben jij
Je hebt ervaring met:
Minimaal een mbo-4-diploma ICT.
2 Jaar ervaring als servicedesk of support medewerker is wenselijk.
Rijbewijs B.

Je werkplek

Jij bent de ICT-expert die collega’s op weg helpt. ICT kent voor jou geen geheimen, vragen beantwoorden en problemen oplossen is voor jou dan ook een eitje. Als ICT-support medewerker help jij collega’s op weg en zorg je dat hun werkplek helemaal naar wens is. Je gaat aan de slag met complexe vragen en denkt mee over verbetermogelijkheden. En daar begin je van te stralen. Maak er werk van bij Hoppenbrouwers Udenhout.

Hoppenbrouwers Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater. 

Een veiliger, duurzamer, schoner en comfortabeler leven. Daar hebben we jou voor nodig. En met zo’n familiebedrijf van 1750 collega’s en 18 vestigingen over heel Nederland is er altijd plek voor je. Gegarandeerd. 1 ding is zeker, hier sta jij als collega op de eerste plek. We leren van én met elkaar. Tijdens leer-werktrajecten of complexe projecten waar je met verschillende collega’s samenwerkt. Tevreden collega’s zorgen voor tevreden klanten. Met als resultaat dat we zijn uitgeroepen tot een van de beste werkgevers binnen onze branche! Iedere dag het beste werk leveren. Daar gaan we voor. Samen. Help je mee? 

Wie ben jij?

Jij bent specialist op het gebied van ICT. Niet alleen probeer jij altijd een passende oplossing te vinden voor gebruikers, je adviseert ook welke moderne IT-middelen ze het beste kunnen gebruiken. Zo bouwen we samen aan de toekomst van Hoppenbrouwers. Jij richt nieuwe werkplekken in op een van onze 17 vestigingen of behandelt eerste- en tweedelijns vragen. Daarnaast configureer en registreer je IT-middelen, geeft deze uit en beheer je de hardware voorraad. Een wisselend takenpakket! En daar mag jij je helemaal in uitleven als innovatieve ICT-support medewerker. Je bent dan onder andere bezig met het:

 • Oplossen van storingen aan ons interne ICT-netwerk.
 • Beantwoorden van ICT-gerelateerde vragen van collega’s, over licenties, hardware en software.
 • Vastleggen van incidenten, wijzigingen en kennisitems in TopDesk.
 • Beheren van de ICT-servicedesk.
 • Verbeteren van processen binnen het team.

Wat neem je mee?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als klantgericht en behulpzaam. En met jouw flexibele instelling als het gaat om je werkdagen en tijden zit het ook goed. Net als bij je collega’s. Daarnaast beschik je als vriendelijke ICT-support medewerker over:

 • Minimaal een mbo-4-diploma ICT.
 • 2 Jaar ervaring als servicedesk of support medewerker is wenselijk.
 • Rijbewijs B.

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.

Wat kun je verwachten?

Successen vieren ze uitgebreid. Bijvoorbeeld door samen een borrel te drinken op vrijdagmiddag of tijdens het jaarlijkse personeelsfeest. En dan gaan ze weer door naar de volgende nieuwe uitdaging.

 • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
 • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Vast contract bij indiensttreding.
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.

Blijf jezelf ontwikkelen bij Hoppenbrouwers. Van opleidingen tot cursussen en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg! 

ICT Support Medewerker worden?

Selectieprocedure

Klinkt dit als de perfecte kans voor jou? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Nancy Goeloe op 06-81566577 of stuur een e-mail naar nancy@pitt-it.nl om meer te weten te komen over deze geweldige functie. We kunnen niet wachten om van je te horen! 

Contactpersoon


Nancy Goeloe
06 - 81566577
nancy@pitt-it.nl