Netwerkbeheerder

it vacature

Netwerkbeheerder

Locatie: Nijmegen, Gelderland
Datum: 07-09-2018

Netwerkbeheerder
Voor onze opdrachtgever Radboudumc in Nijmegen zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige Netwerkbeheerder.

Bedrijf:
Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Dat geldt ook voor ICT in de zorg, het onderzoek en onderwijs. E-Health is ‘hot.’ Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Hun missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare.
De afdeling Informatie Management wil voorop lopen in het realiseren van een effectieve en veilige ICT-omgeving voor zowel patiënten en collega’s. Daarnaast biedt Radboudumc ‘state of the art’ ICT oplossingen aan onderzoek en voor innovatie waarbij de grenzen en kaders nooit helemaal vaststaan.
Samen met betrokken en creatieve collega’s, wordt er écht een bijdrage geleverd aan een betere maatschappij. Werknemers weten wat er van ze wordt verwacht en hebben de wil en de durf om hier invulling aan te geven binnen het team en toch met ruimte voor individuele creativiteit. Zij zijn er dan ook trots op om binnen deze afdeling te werken.


Kennis en vaardigheden:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in het beheren van complexe netwerken/ ICT omgevingen en affiniteit met netwerken;
  • Kennis van Cisco ISE, Cisco ACI en VMware vCenter;
  • Programmeren met Python/ Powershell;
  • Ervaring met DevOps;
  • Kennis van Infoblox DHCP & DNS en F5 Loadbalancing;

Competenties:

  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekende lees-, spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Zelfstandige en klantgerichte instelling;
  • Uitstekende presentatievaardigheden.

Ben jij de flexibele, creatieve en gemotiveerde ICT'er met wil en lef, die meehelpt de patiëntenzorg beter en veiliger te maken en onderwijs en research actief wilt ondersteunen? En, je hebt de kennis, vaardigheden en het persoonlijk leiderschap om dit in de praktijk waar te maken en zo bij te dragen aan de gezamenlijke ambitie? Dan maken we graag kennis met je!


Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.

Contact:
Twan Swinkels
06-46625155
t.swinkels@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend
Contactpersoon voor deze functie
Twan Swinkels
06 46625155
twan@pitt-it.nl