Netwerkbeheerder

pitt it vacature

Netwerkbeheerder

Locatie: Nijmegen, Gelderland

Je werkplek

Het CWZ wil zich versterken met een netwerkbeheerder met hart voor de zorg. Wil jij een bijdrage leveren aan de maatschappij en deel uitmaken van een enthousiast team? Reageer dan op de vacature van netwerkbeheerder.


Het CWZ is een topklinisch ziekenhuis in Nijmegen. Ruim 4000 medewerkers staan altijd klaar met goede topklinische zorg en warme aandacht voor inwoners van Nijmegen en omstreken. De toenemende en veranderende zorgbehoefte, de krapte op de arbeidsmarkt en de grenzen aan betaalbaarheid van de zorg hebben ertoe geleid dat CWZ haar ambities opnieuw heeft aangescherpt. Zij willen, als partner van de patient, waardevolle en zinnige zorg leveren en door te inspireren en leren bekend staan als hét ziekenhuis van de regio. Hiermee wordt het wetenschappelijke- en topklinische klimaat verder uitgebouwd. Het waarmaken van deze ambities is uitdagend en vraagt om een slag te maken naar duurzame oplossingen samen met de patiënt en de zorgpartners in de regio. Om deze ambitie te realiseren zijn zij op zoek naar een netwerkbeheerder.


De afdeling ICT is onderdeel van de unit “Medische Informatie Technologie”, kortweg MIT. De afdeling bestaat uit circa 30 systeem- en netwerkbeheerders, technisch applicatiebeheerders, werkplekbeheerders en helpdeskmedewerkers. De komende jaren zullen in het teken staan van een transitie naar vraag gestuurde dienstverlening. Ook de voortdurende optimalisatie van de technische infrastructuur en de uitvoering van vele ICT-projecten, met veelal een innovatief karakter, bepalen de agenda. Doel van alle inspanningen is het opbouwen van een stevige basis voor de toekomst, op basis waarvan we snel, makkelijk en flexibel patiëntgerichte vernieuwingen kunnen doorvoeren. Uiteraard spelen continuïteit van dienstverlening, veiligheid en kwaliteit hierin een belangrijke rol.


Het ICT team bestaat uit een gevarieerde samenstelling van jonge dynamische schoolverlaters tot zeer ervaren medewerkers. Binnen elke discipline is een Senior aanwezig die de dagelijkse operatie begeleidt. Indien nodig staat men (binnen en buiten kantoortijden) voor elkaar klaar om elkaar te ondersteunen. De sfeer is open, informeel en gezellig.

Wie ben jij?

Door jouw ruime werkervaring kun je direct meedraaien in ons team. Het werk varieert van eenvoudige acties tot interessante uitdagingen; welke niet altijd tijdens kantoortijden kunnen worden uitgevoerd.  Ons netwerk moet 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar en veilig zijn, want onze patiëntenzorg gaat altijd door. Daardoor is het meedraaien in bereikbaarheidsdiensten (24/7) van belang.


Je gaat meewerken aan het optimaliseren, standaardiseren, controleren en documenteren van ons netwerk dat gebaseerd is op gangbare netwerkcomponenten. Je lost onverwachte ICT-problemen snel en doelgericht op, bent verantwoordelijk voor de troubleshooting van verstoringen en indien nodig schakel je met diverse leveranciers. Security wordt een steeds belangrijker onderdeel van de werkzaamheden. Het is daarom ook belangrijk om al kennis en ervaring te hebben met security vraagstukken of dit wil leren en op ontwikkelen.

Wat neem je mee?

Om de rol van netwerkbeheerder succesvol te vervullen, beschik je over:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als netwerkbeheerder of soortgelijke functie;
  • Ruime kennis en expertise in LAN/WLAN-omgevingen en het beheer van complexe ICT-systemen;
  • Ervaring met security en eventueel gecertificeerd hierin;
  • Kennis en ervaring in de zorg is een pré.

Bij het CWZ wordt voornamelijk gewerkt met HP producten. Kennis van de volgende producten is dus zeer gewenst: Clearpass, Aruba Wireless, HP Procurve & Aruba, Comware, Fortigate/FortiAnalyzer/FortiManager en Netscaler. Daarnaat is het ook van belang om kennis en ervaring te hebben met de protocollen; OSPF/BGP, IPTV (IGMP) en Radius (802.1x).

Wat kun je verwachten?

Als netwerkbeheerder bij het CWZ krijg je op basis van een 36-urige werkweek:

  • Een salaris tot € 4.227,- bruto per maand Afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging;
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Pensioenopbouw bij "Zorg & Welzijn" (50% bijdrage CWZ), voordelige verzekeringen en belastingvoordeel bij aanschaf van o.a. fiets, laptop of je sportschool abonnement;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform "Cao Ziekenhuizen".

Het CWZ vindt een goede balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Zo kan je gebruik maken van een uitgebreid vitaliteitsprogramma "Sterk in je werk", loopbaanadvies en coaching en deelnemen aan de personeelsvereniging "Zorgvrij".

Selectieprocedure

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Stephan van Lamoen of solliciteer direct via onderstaande link.

 
Solliciteren Mail een vriend