Support Engineer

pitt it vacature

Support Engineer

Locatie: Breda, Noord-Brabant

Je werkplek

De grootste leverancier op het gebied van telecommunicatie en de digitale werkomgeving voor ondernemend Nederland, zo kunnen zij zich wel noemen! Zij begeleiden organisaties om de juiste keuzes te maken in functionele mogelijkheden inclusief de onderliggende technische architectuur. Oplossingen zijn altijd gebaseerd op bewezen technologie en ze werken nauw samen met toonaangevende leveranciers en communicatie diensteverleners. Zowel het kennisniveau op IT als Telecom ligt is op zeer hoog niveau ter beschikking voor de klanten. Het doel is dan ook dat klanten altijd en overal veilig gebruik kunnen maken van bedrijf kritische applicaties. Verder hangt er altijd een open en gezellige sfeer. Collega´s staan voor elkaar klaar en willen samen het gemeenschappelijke doel bereiken.

Wie ben jij?

Je bent als servicedeskmedewerker verantwoordelijk voor de primaire contacten met de eindgebruikers (telefonisch, e-mail, selfservice portal of locatiebezoek) en daarmee ben je het visitekaartje. Daarnaast behandel je de vragen en verstoringen. Door een actieve, proactieve houding en het denken in oplossingen streef je naar één doel: een optimale klantbeleving!
Het is een veelzijdige en uitdagende job, waar je iedere dag weer veel voldoening uit kunt halen.

Wat neem je mee?

Voor de rol als Support Engineer vragen we om minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van support. Met jouw mbo+-hbo werk/ en denkniveau ben je servicegericht en goed in staat om hoofd- en bijzaken te scheiden. Daarnaast:

  • Heb je een actieve, proactieve houding en kan je goed in oplossingen denken;
  • Ben je bereid om snel technische kennis tot je te nemen;
  • Heb je kennis van IT Glue en NCentral (pré);
  • Ben je bereid om flexibel ingezet te worden qua werktijden;
  • Heb je de ambitie om de verwachtingen van de klant te overtreffen. 

Wat kun je verwachten?

Op basis van een 40-urige werkweek een salaris tot maximaal €3500 bruto per maand op basis van kennis en ervaring. Ook is er veel aandacht voor jou als persoon! Er zijn namelijk:

  • Persoonlijke- en teamprestatiebonussen;
  • IT-opleidingsmogelijkheden op het gebied van Microsoft 365 en Azure;
  • Opleidingsmogelijkheden op het gebied van persoonlijke vaardigheden;
  • Persoonlijk ontwikkel- en opleidingsplan en coaching en begeleiding;
  • Doorgroeimogelijkheden naar Engineer of IT Consultant.

Selectieprocedure

Enthousiast? Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Bel, mail of App met de contactpersoon voor deze functie.

Contact:
Maurice Kerssemakers
0655252959

 
Solliciteren Mail een vriend