Senior Support Engineer

pitt it vacature

Senior Support Engineer

Locatie: Eindhoven, Noord-Brabant

Je werkplek

Deze System Integrator levert, implementeert en onderhoudt ICT oplossingen voor on-premise, cloud en hybride bedrijfsnetwerken. Met al meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van ICT-oplossingen voor bedrijven, overheden en instellingen, hebben zij prachtige referenties in de meest uiteenlopende branches. Zij vinden een lange termijn relatie met hun opdrachtgevers zeer belangrijk en daarom staan ze altijd voor hun klanten klaar. Dat is terug te zien in de manier van werken. Zowel onder klanten als onder hun medewerkers is het verloop zeer klein en daar zijn ze trots op. 

Wie ben jij?

Een doorsnee servicedesk biedt jou weinig uitdaging. Je hebt namelijk veel meer in je mars dan het beantwoorden van standaard gebruikersvragen. Je wilt niet alleen incidenten oplossen aan de hand van een handleiding, maar je wilt zelf troubleshooten, nadenken en oplossen. Je bent servicegericht en stopt niet met zoeken totdat jij de oplossing hebt gevonden. Je wilt deel uitmaken van een team van professionals, mensen met allemaal dezelfde passie als jij. Eigenlijk ben je een goede systeembeheerder of project consultant, maar je vind het nou eenmaal prettig om je werk altijd vanuit dezelfde locatie te doen. Maar dan wel afwisselend, uitdagend en vooral in een goede werksfeer. 

Wat neem je mee?

In de functie van senior support engineer ben je dagelijks actief bezig met het ondersteunen en beheren van complexe en uitdagende infrastructuren van klanten, waarbij het zwaartepunt zal liggen op het gebied van Microsoft Server omgevingen. Als senior support engineer speel je een belangrijke communicatieve rol binnen deze organisatie. Jij bent de technische spil tussen de klanten en de incident processen. Je maakt deel uit van een sterk team, waarin jij als senior support engineer mede verantwoordelijk zult zijn voor de continuïteit van de systemen / netwerken van opdrachtgevers. Je bent een enthousiaste en gedreven professional en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je kunt goed samenwerken en hebt geen moeite met onder druk presteren. Je vindt het belangrijk om je (technische) kennis te verbreden en te verdiepen.
 
Kennis en ervaring:

  • Ruime ervaring (minimaal 4 jaar) in ondersteunen en beheren van een breed scala aan complexe IT-oplossingen;
  • Geruime kennis van Microsoft Server/Exchange/Office365, minimaal MCSA 2008 is een pré;
  • Ruime van diverse security producten (zoals antivirus oplossingen, firewalls, spamfilters en 2FA oplossingen) is een vereiste;
  • Kennis van VDI, Citrix en/of Terminal Server, VMware en storage systemen is gewenst;
  • MBO+ werk- en denkniveau.
 
Woonachtig in de regio Eindhoven heeft de voorkeur (standplaats). Je bent klantgericht, servicegericht en werkt planmatig en kwaliteit- en resultaatgericht. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent een teamplayer en initiatiefrijk. Zowel je oplossend vermogen als verantwoordelijkheidsgevoel is groot. Je bent bereid om samen met het team de dynamiek binnen het bedrijf aan te gaan. 

Wat kun je verwachten?

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden worden jou aangeboden! Bovendien word je lid van een sterk en gemotiveerd team van professionals. Samen met jou willen zij als team graag de uitdagingen aangaan die op jullie pad komen. 

Selectieprocedure

Enthousiast? Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie. Contact: Jeanine Aarts 06-81759771, jeanine@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend