MS AD / Security Specialist

pitt it vacature

MS AD / Security Specialist

Locatie: Nijmegen, Gelderland

Je werkplek

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Dat geldt ook voor ICT in de zorg, het onderzoek en onderwijs. E-Health is ‘hot.’ Informatie Management wil voorop lopen in het realiseren van een effectieve en veilige ICT-omgeving voor zowel patiënt en collega’s. Daarnaast biedt Radboudumc ‘state of the art’ ICT oplossingen aan onderzoek en voor innovatie waarbij de grenzen en kaders nooit helemaal vaststaan.

Samen met betrokken en creatieve collega’s, wordt er écht een bijdrage geleverd aan een betere maatschappij.

Wie ben jij?

Werken bij het Radboudumc betekent dat je vooroploopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. 

  • Een professionele en dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Uiteraard is er meer dan voldoende ruimte voor ontwikkeling 
  • Je maakt onderdeel uit van een aanstekelijk en fijn werkklimaat waarin mooie teamprestaties met elkaar worden gerealiseerd en gevierd 
  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%. Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar. 
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals, pensioenpremie, collectieve ziektekostenverzekering, kinderopvang, sportvoorzieningen, middels een Keuzemodel waardoor ze helemaal op jouw wensen zijn afgestemd.  


Wat neem je mee?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau richting Bedrijfsinformatica, Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde 
  • Minimaal 5 jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 
  • Uitgebreide kennis van SharePoint, OneDrive en Teams 
  • Kennis van zorgprocessen is een grote pré. 
  • Voortgangsbewaking 


Wat kun je verwachten?

Voor onze eindeklant zijn we op zoek naar een MS AD Security Specialist voor IT-Risk Project. Onze klant is bezig met het IT Risicomanagement gedeelte opnieuw aan aan het indelen om te voldoen de gestelde compliance requirements. Je gaat aan de slag met het volledig opnieuw opzetten van rechten structuren naar de Active Directory. Daarnaast ga je aan de slag met hardeningen voor Windows. Windows moet namelijk out of the box geïnstalleerd worden om zo de juiste protocollen te hanteren en potentiele risico's uit te schakelen. Verder is het belangrijk dat je de nodige automatiseringservaring hebt, zowel het lezen als het schrijven van windows service eb desktop systemen op basis van security baselines. 

Selectieprocedure

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan via onderstaande button of bel meteen naar Twan Swinkels 06-26625155. 

Via een telefonische kennismaking gaan we kijken naar de volgende stappen in de procedure. 

 
Solliciteren Mail een vriend
Contactpersoon voor deze functie

Kevin Houët
+31(0)643018175
kevin@pitt-it.nl