Functioneel Beheerderder ANVA

it vacature

Functioneel Beheerderder ANVA

Locatie: Omgeving Eindhoven, Noord-Brabant
Datum: 28-12-2018

Functioneel Beheerder
Voor een van onze opdrachtgevers in omgeving Eindhoven zijn wij op zoek naar een ervaren Functioneel Beheerder.

Bedrijf:
Onze opdrachtgever is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. Ze zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Hun eigen werknemers omschrijven onze opdrachtgever als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Ter uitbreiding van het team ANVA (5 personen) zijn ze op zoek naar een ervaren Functioneel Beheerder op de vestiging in omgeving Eindhoven. Denk jij met jouw kennis en kunde van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze opdrachtgever?

Functie:
Als Functioneel Beheerder ANVA ga je een uitdaging aan die bij gaat dragen aan je persoonlijke ontwikkeling, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. In een klein en hecht team van vijf personen ga jij als ervaren kracht een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de afdeling. Met een goede mix tussen ervaring en talent gaan ze geen uitdaging uit de weg en bouwen ze elke dag aan een beter product.

Jij wordt medeverantwoordelijk voor de core bedrijfsapplicatie: ANVA. Je werkt op concernniveau. Naast hun eigen medewerkers maken ook een aantal van hun aangesloten tussenpersonen gebruik van het ANVA-systeem. Met meer dan 600 actieve accounts (van professionals in de financiële dienstverlening) richt je je op continue beschikbaarheid, kwaliteit en voortdurende doorontwikkeling.

Een greep uit de uitdagingen die je dagelijks mag aanpakken:

 • Het draaiend houden en continu verbeteren van de ANVA-applicatie met bijbehorende interfaces en applicatie-specifieke instellingen;
 • ??Uitvoeren van configuraties en het initiatief nemen tot eventuele bijsturing, rekening houdend met de stakeholders;
 • Via het ticketsysteem Zendesk incidenten, gebruikersvragen en serviceverzoeken daadkrachtig afhandelen;
 • Effectieve nieuwe versies en (functionele) wijzigingen doorvoeren, die vanzelfsprekend voldoen aan de wensen en eisen van de business;
 • Samen met je collega’s binnen een multidisciplinair team de technische vereisten inventariseren om functionele wijzigingen te implementeren;
 • Analyseren van de mogelijke impact van wijzigingen op de continuïteit en performance van ANVA;
 • Projectmatig werken aan vraagstukken zoals dienstverlening aan klanten, selecties aan applicaties of conversies aan databases. Hierin verwachten ze een kritische blik, praktische aanpak en technische input waardoor je toegevoegde waarde kunt bieden aan het team.

Kennis en vaardigheden:
Jij bent degene voor wie ANVA weinig geheimen meer heeft. Je vindt het leuk om met jouw kennis de afdeling naar een nog hoger niveau te tillen en bent in staat om ook de junior medewerkers daarin mee te nemen. Kennisoverdracht past bij je. Je wil graag bij een dynamische organisatie werken waar niet alles volgens vaststaande regels gebeurt. Handboeken passen je niet; vertrouwen op elkaars kwaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel zegt jou meer.

Naast je kennis van de applicatie ANVA, ben je ook niet onbekend met het product waar het bij onze opdrachtgever om draait: verzekeringen. Je bent bij voorkeur in het bezit van de diploma’s Wft Basis en Wft Schade Particulier. Je hebt affiniteit met processen en bedrijven in de financiële dienstverlening. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat je een prettige samenwerkingspartner bent, analytisch sterk bent en dat je een goed gevoel voor humor hebt. Je bent 32-40u per week beschikbaar je bent er niet vies van om af en toe ook buiten kantoortijden wat werk te verrichten.

Wat heb je op papier?

 • HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de financiële dienstverlening;
 • Senior kennis van ANVA als gebruikersapplicatie;
 • Bij voorkeur in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier.

Aanbod:

 • Veelzijdige uitdaging in een klein en hecht team;
 • Je komt terecht in een dynamisch en groeiend bedrijf en waardoor er volop mogelijkheden zijn voor ontwikkeling én ideeën;
 • Uitstekend salaris;
 • Ruimte en mogelijkheden tot functioneel technische en persoonlijke ontwikkeling.

Ze hebben vertrouwen in hun mensen en gaan uit van ieders kwaliteiten. Doordat ze investeren in elkaar, is een langdurige samenwerking altijd het doel.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.

Contact:
Twan Swinkels
06-46625155
t.swinkels@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend
Contactpersoon voor deze functie
Twan Swinkels
06 46625155
twan@pitt-it.nl