Operational manager

pitt it vacature

Operational manager

Locatie: Apeldoorn, Gelderland

Je werkplek

In een datagedreven organisatie zijn informatievoorziening en digitalisering hele belangrijk. Ze hebben invloed op alle vlakken in de business en zijn daardoor geen stand-alone proces. Dit leidt tot uitdagingen waarbij wij jouw drive en energie goed kunnen gebruiken.


Binnen IT staan we voor de opgave om de “operational excellence” te verbeteren. Een aantal elementen zijn hierin leidend:

·      Betrouwbaarheid (meetbaar en in één keer goed);

·      Openheid (wie is de klant en wat is daar nodig);

·      Relevantie (niet mooier dan noodzakelijk);

·      Gedrevenheid.

Meten en verantwoording (compliancy, controle, IT-auditing en toetsing) zijn belangrijke pijlers. Alles valt of staat met samenwerken en het eigen ‘belang’ ondergeschikt maken aan het collectief belang. Jij geeft vorm aan de complexiteit van vraagstukken, oftewel ideeën transformeren naar het anders organiseren. 


De afdeling

De Directie Beheer en Ontwikkeling Informatietechnologie (BOI) is een integraal onderdeel van de Kadasterorganisatie. Deze directie BOI staat voor betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en verantwoordelijkheid van de geleverde diensten. Wij hebben een realistische kijk op kosten, kwaliteit en productiviteit en dragen zorg voor een positieve gebruikerstevredenheid. Met deze veranderopgave komt een samenwerkingsverband tot stand tussen de directies Operatie, Dienstverlening en Registratie (ODR), Data, Governance en Vernieuwing (DGV) en BOI. De focus ligt op operational excellence. 

Wie ben jij?

Jouw heldere visie sluit aan bij de opgave waar we voor staan en je weet dit succesvol tot stand te brengen. Je bent je ervan bewust dat een veranderproces tijd en energie kost en door iedereen anders wordt ervaren. Aan jou de taak om collega’s mee te nemen in het hoe en waarom. Je zorgt ervoor dat de teams zelfsturend zijn, samenwerken, er een groeicurve is in hun ontwikkeling en dat wat ze doen voldoende oplevert.


De uitdaging bevindt zich binnen de unit BSU1. Deze unit richt zich op de waardenstromen Geo- en Vastgoedinformatie voor iedereen.

Wat neem je mee?

Je bent een professional met academisch werk- en -denkniveau. Van nature heb je overzicht en weet je mensen mee te krijgen door de juiste argumentatie. Je handelt transparant en realiseert dat jouw gedrag dat van collega’s beïnvloedt. Je delegeert gemakkelijk, stimuleert de zelfstandigheid van medewerkers en moedigt hen aan zelf beslissingen en verantwoordelijkheid te nemen. 

Wat kun je verwachten?

Jij maakt jouw eigen keuzes die passen binnen je verantwoordelijkheid en een flexibele werkweek van 36 uur. We werken hybride met als standplaats ons kantoor, de Brug, in Apeldoorn. Onze werksfeer is informeel, waarin leren en ontwikkelen gestimuleerd wordt. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris. Daarnaast ontvang je ook 25% individueel keuzebudget (IKB). Ook bieden wij:

-       Persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.250,- per jaar;

-       Thuiswerkvergoeding;

-       Tegemoetkoming in de zorgkosten van € 128,50 per maand.

Selectieprocedure

Interesse? Solliciteer direct via onderstaande button! Voor meer informatie over de functie of over de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met: Nancy, +31681566577, nancy@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend