Netwerkbeheerder

pitt it vacature

Netwerkbeheerder

Locatie: Geldrop, Noord-Brabant

Je werkplek

Deze zorgverlener is gevestigd in de regio Eindhoven en richt zich op kleinschalige, goed en brede basiszorg. Met een ziekenhuis, 4 woonzorgcentra en een medisch sportgezondheidscentrum richten zij zich op preventie, ziekenhuiszorg, verpleging- en woonzorgcentra en nazorg.

Wie ben jij?

Als netwerkbeheerder binnen dit ziekenhuis krijg je op basis van een 36-urige werkweek:

  • Een salaris tot een maximum van €4227 afhankelijk van je ervaring;
  • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen;
  • Mogelijkheid tot het behalen van certificeringen en het volgen van opleidingen.


Binnen de organisatie is er een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Wat neem je mee?

Om de rol van netwerkbeheerder succesvol uit te voeren, is ruime ervaring op netwerkbeheer binnen een enterprise-omgeving van belang. Er wordt gewerkt met Cisco technieken oa. Cisco SDA, Cisco Catalyst, Cisco Nexus, Cisco Wireless, Cisco DNA-C, Cisco NGFW, Citrix ADC, FortiNet, Infoblox. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • Minimaal 5 jaar ervaring als netwerkbeheerder bij voorkeur binnen een enterprise-omgeving;
  • Gedegen kennis en ervaring met Cisco en aanverwante producten;
  • Kennis en ervaring met systemen zoals Firewalls, Load balancer, DHCP/DNS, secure email gateway, MFA;
  • Ervaring binnen de zorg is een pré
  • Certificeringen op Cisco is een pré.


Wat kun je verwachten?

Je komt in een team te werken samen met 13 andere collega's. Samen met een andere netwerkbeheerder zul jij verantwoordelijk zin voor het beheer van netwerken en wifi voor de 6 verschillende locaties van de organisaties. Er wordt gebruik gemaakt van Cisco en aanverwante producten. Naast het beheer en configuratie van de netwerken ben je ook deelnemer in projecten. In 2022 wordt het hybride netwerk volledig vervangen voor een Cisco SDA omgeving. Dit wordt een groot en belangrijk project waarin je zal particperen. Daarnaast neem je ook deel aan bijvoorbeeld migratietrajecten en de aanschaf of wijziging van software en hardware. Daarnaast draai je mee in periodieke bereikbaarheidsdiensten en draag je beleid uit ten aanzien van ICT en informatiebeveiliging.

Selectieprocedure

Na het ontvangen van je cv nemen we binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. We bespreken de rol en kijken of er van beide kanten nog steeds interesse is. Als dat zo is wordt je voorgesteld en krijg je binnen een week een terugkoppeling.

 
Solliciteren Mail een vriend