Hardware Coördinator

it vacature

Hardware Coördinator

Locatie: Helmond, Noord-Brabant
Datum: 26-02-2019

Hardware Coördinator

Voor een recyclebedrijf in Helmond zijn wij op zoek naar een gepassioneerde hardware specialist die de leidinggevende rol met twee handen aan durft te pakken.
 

Onze opdrachtgever beschikt over een testcenter voor het testen van ICT-apparatuur zoals computers, printers, servers en beeldschermen. Hier wordt gecontroleerd of deze producten nog geschikt zijn voor hergebruik, vervolgens moeten deze materialen worden getest en worden gereset naar fabrieksinstellingen.


Functie:
In het testcentrum ben je als Hardware Coördinator verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden en voer je testen uit met betrekking tot de functionaliteiten waarbij je sturing geeft aan je directe collega’s. Daarnaast ben je in staat om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

  • Zelfstandig werken en verantwoordelijkheid durven nemen;
  • Het leidinggeven aan, en motiveren van collega’s en stagiairs;
  • Zorgen voor een goed logistiek proces binnen het testcenter;
  • Het geven van aanwijzingen en instructies;
  • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles;
  • Het bijhouden van testrapportages;
  • Het testen van de elektronica apparatuur volgens wet- en regelgeving.

Daarnaast heb je kennis van computer/elektronica hardware zoals PC’s, switches, laptops, printers en servers.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het recyclen en hergebruik van ICT-hardware. Zij zijn actief op het gebied van elektronica recycling, waar veiligheid en zorg voor het milieu voorop staan. Wat onze opdrachtgever onderscheidt van andere recyclers is dat zij proberen het gehele product te hergebruiken om vervolgens te kijken naar materiaalhergebruik in tegenstelling tot andere recyclers die direct voor materiaalhergebruik gaan.

Aanbod:
Een afwisselende, fulltime functie in een stabiele organisatie waarbij het verloop erg klein is. De sfeer is laagdrempelig, iedereen kan bij elkaar binnen lopen en elkaar aanspreken. Het team bestaat uit jonge en gemotiveerde mensen. Om de sfeer er goed in te houden worden er een paar keer per jaar evenementen georganiseerd én is het vrijdag frietdag!

De ideale kandidaat staat met beide voeten op de grond en zet zijn schouders onder de werkzaamheden. Samengevat ‘Een echte aanpakker!’


Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.


Contact:
Linda van Duuren
06-53259295
l.van.duuren@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend
Contactpersoon voor deze functie
Linda van Duuren
06-53259295
linda.van.duuren@pitt-it.nl