Donderdag 31-3-2022 Pitt IT uitje

Donderdag 31-3-2022 Pitt IT uitje

Alle stoere mannen en vrouwen van Pitt IT hebben het aangedurfd om de uitdaging op de (electro)motor aan te gaan en hun leven op het spel te zetten voor de roem. Buiten was het bar slecht voor de maand april maar er is binnen ruimte in overvloed voor een monstercross.  Om ongelukken te voorkomen worden we opgedeeld in 2 groepen en bereiden we ons voor op twee intensieve heats. Na de nodige valpartijen stappen we moe maar voldaan van de motoren af. Niet verwacht dat dit zo’n zware sport is (morgen zullen we wel spierpijn hebben).

De adrenaline kick maakt ons hongerig en met grote spoed scheuren we naar onze welverdiende maaltijd in Wanroij waar we genieten van een voortreffelijke maaltijd bij restaurant “’t Raadhuis”. Nogmaals complimenten voor de kok en de bediening.

De sneeuw valt buiten als een witgordijn over Brabant heen en we besluiten na een heerlijk avondje gezelligheid veilig naar huis te rijden.
Het volgende uitje staat nog niet gepland en we zijn al weer bezig met de volgende activiteit. Iedereen bedankt voor de gezelligheid!