D.I.S.C. en TMA

D.I.S.C. en TMA

Inzicht in je gedrag met de D.I.S.C.-methode

Zet jezelf op de kaart
Inzicht in jezelf vergroot het uitzicht op je mogelijkheden. Pitt IT Professionals helpt je je positie te bepalen. De D.I.S.C.-methode maakt deel uit van onze persoonlijke aanpak. Met deze methode zetten we je letterlijk op de kaart. Help jezelf als je het beste uit jezelf wilt halen, beter wilt leren samenwerken of je gedrag wilt ontdekken.

Start de analyse
Durf jij open kaart met jezelf te spelen? Ontdek jezelf, start met onderstaande button en beantwoord 24 vragen.


Start Personalmap


Overzichtskaart van gedrag
De analyse helpt menselijk gedrag te begrijpen en maakt dat inzichtelijk door mensen (en groepen) letterlijk in kaart te brengen. Dat inzicht stelt je in staat om het beste uit jezelf te halen en beter met elkaar samen te werken.

Uniek
Mensen verschillen van elkaar. De één is meer een aanvoerder met doorzettingsvermogen, de ander juist een tactische raadgever, een enthousiaste ontdekker of juist een strategische aanpakker. Kortom: ieder mens is uniek en we doen het allemaal op onze eigen manier.

Een nieuwe stip op de horizon
Een kaart van je eigen gedrag helpt je op weg. De marsroute stippel je uit aan de hand van jouw gedragsstijl, manier van communiceren, sterke en zwakke punten en van hoe anderen jou zien en ervaren. Zo kun je andere wegen inslaan, nieuwe perspectieven ontdekken en je horizon verleggen of verbreden.

Een antwoord op jezelf
24 vragen over jezelf leveren 24 antwoorden op. Na de analyse krijg je een filmpje te zien waarin uitgelegd wordt hoe jouw gedrag eruit ziet, hoe jij communiceert en samenwerkt met anderen.

Personal map
Wil je nog een slag verder gaan? Met een personal map kun je je inzichten verdiepen en verder inzoomen op jouw kaart. Je krijgt dan inzicht in hoe je bent, hoe anderen je zien en wat je uitdagingen zijn. Je ziet ook hoe je deze informatie kunt gebruiken om nog beter te communiceren en samen te werken. Een personal map kun je tegen betaling ontvangen.

 

Inzicht in je talenten en competenties met de Talent Motivatie Analyse (TMA)

We zijn ervan overtuigd dat jij het best functioneert en een grote mate van betrokkenheid hebt als je werk doet dat past bij je drijfveren, talenten en competenties. Dit heeft de meeste kans op succes. We richten ons vooral op wat er al aanwezig is bij mensen. Op deze manier hebben we een beeld bij welke competenties jij jezelf kansrijk kunt ontwikkelen.

Op objectieve wijze brengen we je persoonlijkheidsprofiel in kaart gebracht. Je krijgt inzicht in je talenten, toegevoegde waarden, ontwikkelingsmogelijkheden en wat de ideale werkomgeving is voor jou. Met deze analyse kijken we dus niet alleen naar je gedrag maar gaan we een laag dieper.
 


Waar zetten wij TMA in:

  • Werving & Selectie
  • Individuele- en teamontwikkeling
  • Verbetering communicatie
  • Versterken samenwerking
  • Beroepskeuze
  • Mobiliteit
  • Re-integratie


De ene IT’er is de andere niet. Maar iedere professional komt verder met zelfinzicht.
 

Meer weten
Bij Pitt IT Professionals bemiddelen we mensen. Geen cv’s. Wij zijn D.I.S.C en TMA geaccrediteerd en vertellen je graag meer over de voordelen van zelfkennis. Neem contact om voor meer informatie en de kosten via (0492) 784 189 of info@pitt-it.nl