Teambuilding IT-team

Teambuilding IT-team

Terugkijkend op een geslaagde eerste MapsTellsessie met het IT-team van onze opdrachtgever Kuijpers Installaties gisteren!  
MapsTell Guides René Voortwist en Twan Swinkels hebben het IT-team letterlijk op de kaart gezet om inzicht te krijgen in hun eigen gedrag. Mensen verschillen van elkaar, verschillen zorgen voor variatie. Maar, hoe kun je als team leren om beter samen te werken en zichtbaarheid te creëren binnen een organisatie? Hoe kun je elkaars kwaliteiten benutten, elkaar blijven prikkelen en stimuleren?
 

Dit doel staat tijdens deze sessies centraal. Ieder teamlid leert begrijpen hoe hij dingen ziet, hoe een ander het ziet en hoe je beter kunt leren samenwerken. Al snel bleek communicatie ook binnen de IT cruciaal te zijn.
In deze eerste sessie heeft het team veel geleerd over hun persoonlijke gedrag en teamvorming. Het veranderen van een ander blijft lastig. Je kunt wel een stuk begrip tonen en leren meebewegen met verschillende personen binnen je team. Zo breng je het team gezamenlijk naar een hoger niveau. 
 

“Leuk om te zien welke dynamiek en herkenbaarheid er ontstaat onder de teamleden. Ik kijk uit naar de vervolgsessie en de progressie die zij doormaken”, aldus Twan. Ook de deelnemers zijn positief, bekijk enkele reacties in onderstaande foto.