pitt it zet je op de kaart

Zet jezelf op de kaart

CREËER JOUW EIGEN PERSONALMAP™

Krijg inzicht in jouw gedrag
Wil jij het beste uit jezelf halen? Beter leren samenwerken? Jouw gedragsstijl ontdekken? Aan de hand van de DISC methode zet Pitt IT Professionals je na het beantwoorden van 24 vragen letterlijk op de kaart. Leer jezelf beter kennen op een leuke, visuele manier. Doe nu de test via onderstaande button.


Start Personalmap


Wat houdt de test in?
Mensen verschillen van elkaar. De één is direct en enthousiast, terwijl de ander juist afwachtend is. En waar sommigen nauwkeurig te werk gaan, pakken anderen de zaken wat rommeliger aan. Kortom, we doen het allemaal op onze eigen manier.


Uitkomst test
Na het maken van de test krijg je een filmpje te zien waarin uitgelegd wordt hoe jouw gedrag eruit ziet en hoe jij communiceert en samenwerkt met anderen.

Om hier dieper op in te zoomen en écht inzicht te krijgen in hoe je bent, wat je uitdagingen zijn, hoe anderen jou zien en hoe jij deze informatie kunt gebruiken om nog beter te communiceren en samen te werken op alle gebieden in je leven, kun je tegen betaling een PersonalMap ontvangen.

Voor meer informatie en de kosten kun je contact met ons opnemen via (0)492 784189 of info@pitt-it.nl. Pitt IT Professionals is geaccrediteerd MapsTell guide, wij vertellen je dan ook graag meer over de voordelen om op deze manier inzicht te krijgen in jouw gedrag.