Young Professional Programma

Young Professional Programma

Ben jij bijna of net klaar met je technische studie HBO/WO? Of heb jij maximaal 2 jaar werkervaring en wil je de ruimte krijgen om uit te zoeken welke baan nu écht bij je past? En toch een volwaardig salaris ontvangen? We've got you covered met het Pitt Young Professional Programma! 

Wat houdt het in?
Het Young Professional Programma wordt gefaciliteerd door Pitt IT in samenwerking met de klant. Het is een op maat gemaakt progamma passend bij jouw interesses en ambitie. Hierdoor krijg je als Young Professional de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen de IT in 1 à 2 jaar. De klant krijgt een leergierige en gedreven medewerker die staat te popelen om werkervaring op te doen en zijn of haar kennis te verrijken. Pitt IT blijft betrokken bij het gehele traject om zowel de klant als de Young Professional te ondersteunen en te faciliteren.

Het commitment komt van beide kanten; baangarantie voor de Young Professional en de juiste drive, inzet en motivatie voor de klant.

Wil jij vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden voor jouw carrière? Of ben je als organisatie geïnteresseerd om een Young Professional in dienst te nemen? Neem dan contact met ons op, we drinken graag een kop koffie met je om de mogelijkheden te bespreken.