Werving & selectie volgens Pitt IT

Werving & selectie volgens Pitt IT

Werving & selectie is erop gericht om voor jou als opdrachtgever de best mogelijk kandidaat te vinden. Een kandidaat die ook daadwerkelijk iets toevoegt binnen jouw organisatie. Omdat we jarenlang aan "jouw kant van de tafel" hebben gezeten en hebben gewerkt met Werving & selectie bureaus, weten wij als geen ander wat voor een werkgever belangrijk is bij de selectie van een nieuwe medewerker. Naast uiteraard de technische skills, spelen persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden namelijk ook een belangrijke rol.

Nadat we een goed beeld hebben van jouw organisatie, gaan we voor je op zoek in de markt naar een of meerdere geschikte kandidaten. Pitt IT Professionals verzorgt de cv selectie en maakt een voorselectie voor je. Deze voorselectie maken wij door een intake gesprek met de kandidaten te houden. Daarnaast krijgen de kandidaten een persoonlijkheidstest. Hierin komt duidelijk naar voren waar de sterke kanten en verbeterpunten liggen van een kandidaat.

Je krijgt dus van ons een cv, maar daarnaast ook een uitgebreide profielschets, de uitslag van de persoonlijkheidstest en een verslag van onze bevindingen naar aanleiding van ons eerste gesprek

Graag vertellen wij je uitgebreid over onze unieke, transparante werkwijze en de reden waarom kandidaten graag via Pitt IT Professionals bemiddeld willen worden. Indien je een bericht achterlaat nemen wij geheel vrijblijvend contact met je op, voor een kennismakinggesprek.