Opdrachtgever

Opdrachtgever

Specialist in werving & selectie van IT personeel.

Doordat wij in het verleden jarenlang werving en selectie vanuit het klant perspectief hebben bekeken, weet Pitt IT Professionals als geen ander wat belangrijk is voor een werkgever bij het invullen van een vacature. Skills, communicatieve vaardigheden, persoonlijkheid, instelling en heldere afspraken zijn zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn.

Partner in werving & selectie

Pitt IT Professionals fungeert als jouw werving & selectie partner. Na een kennismaking met jouw organisatie gaan wij op zoek naar de geschikte kandidaat voor de vacature. Voordat wij overgaan tot het voorstellen van een of meerdere geschikte kandidaten hebben wij de kandidaat uitvoerig gesproken. Naast het cv van de kandidaat, krijg je een uitgebreid profielschets, persoonlijkheidstest en een verslag van onze bevinden van de betreffende kandidaat.

Afspraak

Wij vertellen je graag over onze unieke, transparante werkwijze en de reden waarom kandidaten graag bemiddeld worden, door Pitt IT Professionals, in een persoonlijk gesprek. Indien je een bericht achterlaat, nemen wij vrijblijvend contact met je op voor een kennismakinggesprek.