International Week of Happiness at Work

International Week of Happiness at Work

Is dat echt nodig?

‘International Week of Happiness at Work’, een hele mond vol voor iets wat vanzelfsprekend zou moeten zijn. Toch blijkt 27% van de werkende mensen één of meerdere slechte werkdagen te hebben per week (Happy Office, 2018). Nederland staat volgens het World Happiness Report (2018) op plaats zes als het gaat om de gelukkigste landen ter wereld.

Jammer, dat er dan zo’n groot verschil zit tussen hoe gelukkig we ons voelen op de werkvloer ten opzichte van de rest van ons leven. We besteden namelijk erg veel tijd op het werk door en dat gevoel op het werk nemen we vaak toch mee naar huis, positief en/of negatief.

International week of Happiness at Work

De ‘International Week of Happiness at Work’ is in het leven geroepen om meer aandacht aan werkgeluk te besteden en valt in de laatste week van september. Wanneer iedereen weer terug is van vakantie en fris aan een jaar vol nieuwe kansen kan beginnen, is het tijd om stil te staan bij het feit: “Ben ik (nog) wel gelukkig op mijn werk?”.

Happy Office en Driessen HRM

De initiatiefnemer van ‘De Week van het Werkgeluk’ is Happy Office. Zij ondersteunen organisaties op weg naar meer werkgeluk en hopen bedrijven te inspireren om zelf iets te doen aan het geluk op de werkvloer. Een van de bedrijven die hier iets mee gaat doen is Driessen HRM. Een bedrijf waarbij werkgeluk centraal staat. Met het motto ‘Happy Employees, Happy Customers’ zijn zij het aangewezen bedrijf om werkgevers en werknemers te inspireren over wat werkgeluk is en vooral wat het doet met mensen.

Wij als Pitt IT Professionals zijn uitgenodigd om deel te nemen aan een inspiratiesessie over werkgeluk. Werkgeluk onder de medewerkers staat bij ons ook hoog in het vaandel. We kijken er dan ook naar uit om ons te laten inspireren en hiermee jou te kunnen motiveren om te werken aan jouw werkgeluk.

Ben jij nog gelukkig op je werk?

Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om jou. Ben jij nog gelukkig op het werk? Of ben je ’s ochtends niet uit je bed te branden? Na de sessie zullen wij alle tips met jullie delen en helpen we je graag verder om weer gelukkig te worden op jouw werk. Indien je tot de conclusie komt dat het toch tijd is voor een nieuwe uitdaging, helpen we daar natuurlijk ook graag bij. Met een persoonlijke aanpak helpen we jou jezelf goed te profileren en gaan we op zoek naar een uitdaging die aansluit op jouw wensen.

Bron: https://weekvanhetwerkgeluk.nl/