IT Professional; breng jezelf naar de top

IT Professional; breng jezelf naar de top

Is het voor jou als IT’er ook zo herkenbaar dat je naast al je technische kennis ineens ook communicatief vaardig moet zijn? De IT’er van nu wordt geacht ook goed te kunnen communiceren. Zowel verbaal als non-verbaal en schriftelijk. Haal meer uit jouw gedrag en leer jezelf beter kennen tijdens de training Herkenning van gedrag op 19 mei.
 


 

Kennis en gedrag komen samen

Gedrag is een steeds belangrijker wordend fundament binnen het vak. Het gaat dus niet alleen meer over wát de IT’er kan en doet (de inhoud), maar ook over de manier waarop hij of zij dat doet (de vorm). Dus: HOE stel je jezelf op in het contact met de klant, HOE breng je informatie goed over, HOE stel je de goede vragen, HOE denk je mee en HOE schrijf je dat goed leesbare rapport of advies? Het gaat om gedrag. Wanneer heb jij voor het laatst kritisch naar je eigen gedrag gekeken?

Bij Pitt IT Professionals zijn we ons enorm bewust van het belang van de menselijke kant van ICT. Technische kennis van onze IT’ers is en blijft van fundamenteel belang. Daarnaast kijken we ook heel bewust naar het gedrag van onze mensen. Zijn de communicatieve vaardigheden van voldoende hoog niveau? Maar zeker ook in hoeverre passen IT’ers op basis van hun gedrag bij een specifieke klant?

Wij brengen het gedrag van onze IT’ers letterlijk in kaart

In samenwerking met MapsTell brengt Pitt IT Professionals het gedrag van alle IT’ers die wij bemiddelen, letterlijk in kaart. MapsTell heeft een unieke combinatie ontwikkeld van associatieve cartografie en gedragsstijlen op basis van DISC. Dit geeft je inzicht in je eigen gedrag en laat je ervaren hoe effectief het kan zijn je gedragsstijlen toe te passen of juist aan te passen. Deze zogenaamde PersonalMap geeft unieke informatie over je sterke punten én valkuilen op het gebied van gedrag. Bovendien biedt het ons een kans om de potentiële opdrachtgever een kijkje in de gedragsstijl van een kandidaat te geven. Men kan zo van tevoren al inschatten of iemand in de cultuur van een bedrijf of team zal passen.


Leer jezelf op een krachtige manier te profileren
Wil jij het beste uit jezelf halen? Beter leren samenwerken? Kom op vrijdag 19 mei naar de training Herkenning van gedrag. Een training gegeven door Pitt IT Professionals (geaccrediteerd MapsTell Guide), waarin je een ontdekkingsreis gaat maken door jouw PersonalMap. De training duurt van 14.00 uur tot 17.30 uur en is specifiek gericht op IT-professionals. De training sluiten we af met een borrel waarbij je de mogelijkheid krijgt om te netwerken. Tijdens de training leer je je prestaties te verhogen door effectieve communicatie. Je krijgt inzicht in jouw eigen gedrag. Hierdoor leer jij jezelf beter kennen en leer je ook het gedrag van anderen beter te begrijpen. Je eigen PersonalMap krijg je na afloop mee naar huis.


Inschrijving en deelname
Ben jij geïnteresseerd?! Schrijf je dan snel in! Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen, vol is vol! Deelname aan de training kost €50,-. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de actie Alpe d’Huzes van stichting KWF Kankerbestrijding.

Twan Swinkels, Directeur Pitt IT Professionals, neemt op 1 juni voor het 4e jaar op rij deel aan de actie. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. In het team; “We’re not done yet!” is het Twans doel om op 1 juni 4 keer de Alpe d’Huez fietsend te beklimmen! Indien je niet wilt deelnemen aan de training maar wel het team wilt sponsoren voor het goede doel, klik dan hier voor de link.

>>>> Schrijf je nu hier in! <<<<<