Pitt IT Geaccrediteerd Mapstell Guide

IT Geaccrediteerd Mapstell Guide

Zet jezelf samen met Pitt IT Professionals op de kaart

Niet alleen je technische vaardigheden zijn belangrijk in het goed functioneren binnen een bedrijf of project. Ook de manier van communiceren, je gedrag en je inzet zijn bepalend voor de duurzame inzetbaarheid van jou als professional. Mensen verschillen van elkaar. De één is direct en enthousiast, terwijl de ander juist afwachtend is. En waar sommigen nauwkeurig te werk gaan, pakken anderen de zaken wat rommeliger aan. Kortom, we doen het allemaal op onze eigen manier.

Pitt IT Professionals is recentelijk geaccrediteerd Mapstell Guide
MapsTell gelooft in de kracht van visuele en daardoor makkelijk deelbare informatie. Om deze reden is op basis van de DISC methode de Wereld van Verschil gecreëerd. Deze wereld bestaat uit de zestien PersonalMaps die alle zestien een andere gedragsstijl tonen. Door het gebruik van dit visuele middel krijg je op een toegankelijke en bijzonder leuke manier inzicht in je eigen gedrag.

In samenwerking met Mapstell zet Pitt IT Professionals individuen en groepen (na het beantwoorden van 24 vragen) letterlijk op de kaart. Dit geeft je inzicht in je eigen gedrag en laat je ervaren hoe effectief het kan zijn je gedragsstijlen toe te passen of juist aan te passen. Leer jezelf beter kennen op een leuke, visuele manier. In plaats van lange rapporten met lastig te interpreteren grafieken richten we ons op toegankelijke en interactieve producten die voor iedereen begrijpelijk en beschikbaar zijn!

Doe nu de test:
http://www.pitt-it.nl/pitt-it-zet-je-op-de-kaart.html