“Ken jezelf, boost je team”

“Ken jezelf, boost je team”

Goede leiders zijn in staat om anderen te stimuleren en inspireren. Daarmee verhogen zij de motivatie, betrokkenheid, prestaties en productiviteit binnen organisaties. De traditionele ‘baas’ is verleden tijd. Het is niet vanzelfsprekend dat alle leidinggevenden goede leiders zijn. De meeste leidinggevenden werken er hard voor om zichzelf te ontwikkelen tot effectief leider. Zelfkennis is daarbij belangrijk, om te beginnen; het inzicht in de eigen gedragsstijl. Wij helpen je graag om inzicht te krijgen in gedragsstijlen waardoor jij jezelf en jouw team beter leert begrijpen en gemakkelijker kunt aansturen.

Gedrag in kaart

In samenwerking met MapsTell brengt Pitt IT Professionals het gedrag van alle IT’ers, die in bemiddeling zijn, letterlijk in kaart. MapsTell heeft een unieke combinatie ontwikkeld van associatieve cartografie en gedragsstijlen op basis van DISC. Je zogenaamde ‘PersonalMap’ geeft inzicht in je eigen gedrag en geeft unieke informatie over je sterke punten én valkuilen.

Workshop

Wil jij het beste uit jezelf en je team halen? Beter leren samenwerken? Kom dan op vrijdag 10 november naar de workshop “Ken jezelf, boost je team” in Kasteel Croy te Aarle-Rixtel. Een workshop verzorgd door Pitt IT Professionals (geaccrediteerde MapsTell Guide), waarin je een ontdekkingsreis gaat maken door jouw PersonalMap. De workshop duurt van 14.00 uur tot 17.30 uur en is specifiek gericht op (IT-)Management en HR-professionals. We sluiten af met een borrel.

Inschrijving en deelname

Ben jij geïnteresseerd?! Schrijf je dan snel in! Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen, vol is vol! Deelname aan de workshop is kosteloos. Inschrijven kan tot uiterlijk 3 november, één week voor aanvang van het evenement.

>>>>> Meld je nu hier aan <<<<<