Werving & Selectie volgens Pitt IT

Specialist in werving en selectie van IT-personeel

IT is mensenwerk. Bij Pitt IT Professionals maken wij werk van mensen met een persoonlijke aanpak voor werving en selectie. Wij hebben zelf ervaring in de IT-wereld. Werving en selectie hebben wij in het verleden jarenlang bekeken door de ogen van de opdrachtgever. Daardoor weten wij als geen ander wat er bij het invullen van een vacature komt kijken. Denk aan skills, communicatieve vaardigheden, persoonlijkheid, instelling, afspraken. Allemaal zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn.

Persoonlijke aanpak
Pitt IT Professionals bemiddelt mensen. Geen cv’s. Wij werven en selecteren volgens de persoonlijke aanpak. Na de kennismaking met jouw organisatie zoeken wij naar de geschikte kandidaat voor de vacature. Voordat wij kandidaten voorstellen hebben wij ze eerst uitvoerig gesproken. Naast een cv krijg je een uitgebreide profielschets, persoonlijkheidstest en een verslag van onze bevindingen.
 

Het ene bedrijf is het andere niet. Maar ieder bedrijf kan rekenen op kandidaten die enthousiast zijn over de functie en organisatie.
 

Maak vrijblijvend een afspraak
Wil je meer weten over werving en selectie? Laat een bericht achter en wij nemen vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.