Executive search

Executive search

IT is mensenwerk. Bij Pitt IT Professionals maken wij werk van mensen met een persoonlijke aanpak voor executive search. Dat doen we met een zoekmachine die alle andere overtreft: het netwerk van Pitt IT Professionals.

Netwerk dat werkt
Ons netwerk laten wij voor je werken als je op zoek bent naar die ene senior professional. Met alle kans op succes. Dat netwerk heeft open ogen en oren en kan bogen op jarenlange contacten. Wij kennen de IT-markt en de IT-markt kent ons. Over en weer weten we elkaar te vinden.

Persoonlijke aanpak
Deze voorkennis geeft een voorsprong. Zo kunnen wij gericht zoeken naar een senior professional en door de persoonlijke aanpak krijgen wij een compleet beeld van zijn kennis en ervaring, drijfveren, communicatieve vaardigheden, gedrag, sterke kanten en verbeterpunten. Met een team van geaccrediteerd MapsTell guides en TMA professionals kunnen we doorgronden of de senior past bij het DNA van uw bedrijf.

Begeleiding
Pitt IT Professionals bemiddelt mensen. Geen cv’s.  Wij zijn al jaren actief in executive search voor opdrachtgevers. Senior IT-professionals coachen en begeleiden wij bij de volgende stap in hun carrière.
 

De ene zoekopdracht is de andere niet. Maar bij iedere zoekopdracht zetten wij onze persoonlijke contacten in om een senior professional te vinden die het verschil maakt voor  jouw organisatie.


Maak vrijblijvend een afspraak
Wil je meer weten over executive search? Laat een bericht achter en wij nemen vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.