Detachering volgens Pitt IT

Detachering volgens Pitt IT

IT is mensenwerk. Bij Pitt IT Professionals maken wij werk van mensen met een persoonlijke aanpak voor detachering. Gas geven op het juiste moment gaat makkelijker als je de juiste mensen kent. Wij detacheren dan ook vakmensen die bekend zijn met jouw plannen en kunnen meebewegen.

Persoonlijke aanpak
Pitt IT Professionals bemiddelt mensen. Geen cv’s. Bij ons is iedere kandidaat persoonlijk uitgezocht op technisch vakmanschap, belangstelling, ambitie en communicatieve vaardigheden. Dat verzekert je niet alleen van kennis en kunde maar ook van mensen die passen bij je organisatie. Dat schept duidelijkheid. Onze mensen weten wat ze te doen staat en jij weet wat je van hen kunt verwachten.

Meer flexibiliteit
De IT-professionals van Pitt werken in het verlengde van jouw afdeling. Zij trekken gezamenlijk op met jouw mensen, met één gezamenlijk doel: jouw project. Door de handen ineen te slaan behaal je een resultaat dat groter is dan de som der delen.

In drievoud
Pitt IT Professionals kent 3 vormen van detacheren:

 

Het ene project is het andere niet. Maar bij ieder project detacheren wij flexibiliteit met een persoonlijke aanpak.
 

Maak vrijblijvend een afspraak
Wil je meer weten over detacheren? Laat een bericht achter en wij nemen vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.