Pitt it nieuws

Pitt-nieuws

“Ken jezelf, boost je team”
“Ken jezelf, boost je team” 09-08-2017

Goede leiders zijn in staat om anderen te stimuleren en inspireren. Daarmee verhogen zij de motivatie, betrokkenheid, prestaties en productiviteit binnen organisaties. De traditionele ‘baa..

Het Pitt team wenst Twan heel veel succes!
Het Pitt team wenst Twan heel veel succes! 22-05-2017

Onze sportieveling Twan Swinkels​ vertrekt aankomende zondag weer naar Frankrijk om te fietsen voor het goede doel Alpe d'HuZes. Wil jij hem succes wensen en een bijdrage leveren aan het g..

IT Professional; breng jezelf naar de top
IT Professional; breng jezelf naar de top 19-04-2017

Is het voor jou als IT’er ook zo herkenbaar dat je naast al je technische kennis ineens ook communicatief vaardig moet zijn? De IT’er van nu wordt geacht ook goed te kunnen communiceren...

Pitt IT Geaccrediteerd Mapstell Guide
Pitt IT Geaccrediteerd Mapstell Guide 15-03-2017

Zet jezelf samen met Pitt IT Professionals op de kaart Niet alleen je technische vaardigheden zijn belangrijk in het goed functioneren binnen een bedrijf of project. Ook de manier van com..

Pitt IT Professionals verhuist naar Kasteel Croy in Aarle Rixtel
Pitt IT Professionals verhuist naar Kasteel Croy in Aarle Rixtel 01-03-2016

Pitt IT Professionals is sinds kort gevestigd in het 15e eeuwse kasteel in Aarle Rixtel onder de rook van Eindhoven. Waarom in de spits naar een stad toe rijden terwijl het ook anders kan. D..

Kamerbrief Wiebes wet DBA
Kamerbrief Wiebes wet DBA 22-02-2016

18 pagina’s had staatsecretaris Wiebes er maar liefst voor nodig om antwoord te geven op vragen vanuit de Eerste Kamer rond de “Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties”. Uitgebrei..