Werkplek en VDI beheerder

pitt it vacature

Werkplek en VDI beheerder

Locatie: Helmond, Noord-Brabant

Je werkplek

De sector ICMT draagt met ca. 68 fte zorg voor de dagelijkse exploitatie van de digitale informatievoorziening en de medische apparatuur binnen het ziekenhuis. De sector ICMT is verantwoordelijk voor de ICT Infrastructuur, medische apparaten en applicaties. Het doel is een veilige, kwalitatief hoogstaande toepassing van medische technologie met bijbehorende ICT-voorzieningen, zodat de medische diagnostiek en behandeling in het Elkerliek ziekenhuis verantwoord kan plaatsvinden en continuïteit is gegarandeerd.

 

De sector adviseert en ondersteunt bij innovatie, selectie, aanschaf, implementatie en beheer van (nieuwe) medische technologie en informatiesystemen. Ze participeert ziekenhuisbreed in projecten met eigen vakinhoudelijke componenten en voert zelfstandig projecten uit op het gebied van de benodigde informatievoorziening, apparatuur en infrastructuur. Daar waar beheer of projecten samen met externe partijen worden uitgevoerd heeft de afdeling S&I een aansturende regie functie.


De afdeling Systeembeheer & Infrastructuur is met 15 fte verantwoordelijk voor de inrichting en exploitatie van de ICT-infrastructuur van het ziekenhuis. Het betreft een hoog beschikbare omgeving gebruikmakend van nieuwste technieken gebaseerd op; Microsoft, VMware, Cisco, NetApp en Citrix technologie.

Wie ben jij?

Binnen S&I ga je deel uit maken van het desktopteam in de rol van werkplek specialist. Met dit team ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, het ontwerp, vernieuwing en optimalisatie van werkplek omgeving. Samen met leveranciers en collega’s zorg je er voor dat de systemen altijd up-to-date zijn en klaar staan om gebruikt te worden door gebruikers van het ziekenhuis. Je lost hierbij complexe problemen op in tweede en derde lijn.

 

Als betrokken medewerker snap jij wat de gebruiker wil en nodig heeft. Je vertaalt de gebruikersbehoefte en zorgt voor de beste passende technische oplossing. Je brede kennis van werkplek hardware en oplossingen is hierbij belangrijk. Omdat je thuis bent in het portofolio van Microsoft 365 zorg je met het team voor de technische inrichting en adoptie hiervan.

 

Jouw kennis en kunde op het gebied van Citrix Xendesktop is meer dan welkom om met het team de Citrix Xendesktop omgeving te beheren en te vernieuwen. Daarnaast ben je in staat het applicatie packaging proces te begeleiden waarbij je een opdracht uitzet bij de leverancier je het package zelf maakt. Je bent in staat om installaties vorm te geven met producten zoals Microsoft SCCM, Microsoft Endpoint Manager en Ivanti AM en lost hierbij eventuele problemen op. 

 

Ook neem je deel aan servicegesprekken met leveranciers en zorgt voor een juiste terugkoppeling naar collega’s en management. Je signaleert hierbij problemen, draagt oplossingen aan en deelt informatie. Indien nodig zorg je voor juiste escalatie naar het management.

 

Je gaat werken op een beheerafdeling waar je naast regulier beheer projectwerkzaamheden zal uitvoeren in diverse vernieuwende projecten. Je bent hierbij de sparringpartner voor interne en externe stakeholders en ga je aan de slag met de nieuwste technieken. Indien je over een organisatietalent beschikt, coördineer je ook zelfstandig projecten.

Wat neem je mee?

Jij bent enthousiast, initiatiefrijk en je hebt een goed inlevingsvermogen in de behoefte van de gebruiker. Daarnaast sta je net als jouw teamleden altijd klaar om een taak van een collega op pakken. Je hebt een brede kennis van ICT en weet deze doeltreffend toe te passen binnen een gebruikersorganisatie.

 

En verder beschik je over;

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante certificeringen van Microsoft Windows 10, Microsoft 365 en Citrix. Of de bereidheid op korte termijn dit niveau te behalen.
 • Uitgebreide kennis en ervaring van werkplekconcepten en op basis van Citrix XenDesktop, Ivanti Workspace Manager, Ivanti Automation manager, Microsoft SCCM.
 • Kennis en ervaring van Unified Endpoint Management oplossingen op basis van Microsoft Endpoint Manager en Mobile Iron.
 • Ervaring met het begeleiden, samenwerken en aansturen van externe partners en leveranciers.
 • Kennis van ziekenhuisomgeving en -applicaties is een pré.
 • Goede communicatieve- en sociale vaardigheden.


Wat kun je verwachten?

 • Direct een vast contract bij het Elkerliek;
 • Een salaris tot maximaal €4200 afhankelijk van je ervaring.;
 • Een vaste eindejaarsuitkering;
 • Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals pc- en fietsplan, aankoop vrije dagen en korting op een fitnessabonnement);
 • Vertrouwen en ruimte om jouw aanpak en ideeën vorm te geven;
 • Onbeperkt toegang tot meer dan 100 online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Selectieprocedure

Ben je enthousiast en past jouw achtergrond bij deze functie? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Bel 0643018175 of mail naar kevin@pitt-it.nl.

 
Solliciteren Mail een vriend
Contactpersoon voor deze functie

Kevin Houët
+31(0)643018175
kevin@pitt-it.nl