Technisch Applicatiebeheerder

pitt it vacature

Technisch Applicatiebeheerder

Locatie: Helmond, Noord-Brabant

Je werkplek

Innoveren, ICT projecten opstarten en werken met de nieuwste technieken (Microsoft, VMware, Cisco, NetApp en Citrix technologie), dit geeft jouw een goede dosis energie als ervaren Technisch / Procesbeheerder! Mooi, we hebben een vacature openstaan op de afdeling Systeembeheer & Infrastructuur.


De sector ICMT draagt met ca. 68 fte zorg voor de dagelijkse exploitatie van de digitale informatievoorziening en de medische apparatuur binnen het ziekenhuis. 

De sector adviseert en ondersteunt bij innovatie, selectie, aanschaf, implementatie en beheer van (nieuwe) medische technologie en digitale informatiesystemen. Ze participeert ziekenhuisbreed in projecten met eigen vakinhoudelijke componenten en voert zelfstandig projecten uit op het gebied van de benodigde informatievoorziening, apparatuur en infrastructuur. Daar waar beheer of projecten samen met externe partijen worden uitgevoerd heeft de afdeling S&I een aansturende regie functie.

 

De afdeling Systeembeheer & Infrastructuur

De afdeling Systeembeheer & Infrastructuur is met 15 fte verantwoordelijk voor de inrichting en exploitatie van de ICT-infrastructuur van het ziekenhuis. Het betreft een hoog beschikbare omgeving gebruikmakend van nieuwste technieken gebaseerd op; Microsoft, VMware, Cisco, NetApp en Citrix technologie.

 

De functie

 

Rol van Procesbeheerder

Als procesbeheerder heb je zeer goed inzicht in ITIL processen. Middels configuratiemanagement, capaciteitsmanagement en lifecycle-management zorg je ervoor dat veranderingen in de ICT-infrastructuur gecontroleerd worden doorgevoerd. Je houdt je bezig met het opzetten en onderhouden van procedures, draaiboeken en werkinstructies om de kwaliteit en het niveau van dienstverlening op het gebied van relevante processen te bewaken en te borgen. Samen met andere teams werk je continue aan verbetering van de werkprocessen. Je zorgt voor synergie van de processen binnen de ICMT-organisatie maar ook daarbuiten. Jaarlijks neem je deel aan diverse audits waaronder de DigId audit. Ook neem je deel aan servicegesprekken met leveranciers en zorgt voor een juiste terugkoppeling naar collega’s en management. 

Naast je de beheer projectwerkzaamheden houd je je ook bezig met de opstart van diverse vernieuwende projecten. Je bent hierbij de sparringpartner voor interne en externe stakeholders en ga je aan de slag met de nieuwste technieken. Je coördineert ook zelfstandig deze (interne) projecten.

 

Rol van technisch applicatiebeheerder

In de rol van technisch applicatiebeheerder ondersteun je de database administrator met het beheren van de database omgeving (bestaande uit ruim 350 databases waaronder HiX). Samen verzorgen jullie periodiek de updates van Hix en andere databases. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de Canon printeromgeving. Samen met leveranciers en collega’s zorg je ervoor dat de systemen altijd up-to-date zijn en klaar staan om gebruikt te worden door gebruikers van het ziekenhuis. Je lost hierbij complexe problemen op in tweede en derde lijn.

 

Wie ben jij?

Je hebt een passie voor procesmanagement, je bent enthousiast, probleemoplosssend, je werkt procesmatig en je kunt makkelijk schakelen met collega’s die werken binnen dezelfde of een andere discipline. Je hebt een brede kennis van ICT en Itil en weet deze doeltreffend toe te passen binnen een gebruikersorganisatie. Daarnaast heb je minimaal basiskennis van MSSQL.

Wat neem je mee?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur beschik je over certificeringen van Microsoft SQL server, Bisl, Itil en/of andere vakgerelateerde certificaten. Of je bent bereid deze op korte termijn te behalen;
 • Ervaring met het begeleiden, samenwerken en aansturen van externe partners en leveranciers;
 • Ervaring met en het werken, toepassen en opstellen van werkprocessen gebaseerd op onder andere IItil;
 • Ervaring met het coördineren van (project)werkzaamheden, begeleiden of delegeren van audits en ict-projecten;
 • Kennis van ziekenhuisomgeving en -applicaties is een pré;
 • Goede communicatieve- en sociale vaardigheden.

Wat kun je verwachten?

 • Direct een vast contract bij het Elkerliek voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris volgens cao ziekenhuizen en je wordt ingeschaald afhankelijk van genoten opleiding en relevante werkervaring;
 • Een vaste eindejaarsuitkering;
 • Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals pc- en fietsplan, aankoop vrije dagen en korting op een fitnessabonnement);
 • Vertrouwen en ruimte om jouw aanpak en ideeën vorm te geven;
 • Onbeperkt toegang tot meer dan 100 online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Selectieprocedure

Ben je enthousiast en past jouw achtergrond bij deze functie? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Bel 0643018175 of mail naar kevin@pitt-it.nl.

 
Solliciteren Mail een vriend