Teamlead BI

pitt it vacature

Teamlead BI

Locatie: Weert, Limburg

Je werkplek

Onze opdrachtgever is dé Microsoft Gold partner van Noord-Brabant en Limburg. Je komt te werken in een inspirerende en collegiale omgeving, met specialisten op het gebied van Microsoft. Een goede werk-privébalans vinden zij erg belangrijk, ze snappen dat je het niet prettig vindt om voor projecten het hele land door te reizen. De drie kernwaarden van zijn: passie, professionaliteit en plezier. Dit voel je direct. Met een team van 40 bevlogen collega’s ga je voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe met persoonlijke aandacht voor jou.

Wie ben jij?

Heb jij passie voor data(warehouses), data science en affiniteit met de business? En wil je de stap van specialist naar manager maken? Kom dan ons team versterken als Teamlead / Consultant Business Intelligence. 

Jij beschikt over pragmatische ervaring en je bent klaar voor de volgende stap in je carrière. Als specialist krijg jij de ruimte en ondersteuning om je te ontwikkelen naar een succesvolle teamlead/manager.

Als teamlead Business Intelligence ben je verantwoordelijk voor het BI domein en de aansturing van het BI team. Je volgt de ontwikkelingen op het gebied van datawarehousing, data science, artificial intelligence, IoT en BI en vertaalt deze naar kansen voor onze organisatie en onze klanten.

Door je enthousiasme en passie voor Business Intelligence, data en processen weet je collega’s en klanten te inspireren. Je fungeert als sparringpartner voor het BI team. Dit doe je op een coachende en motiverende manier. Samen met je team zorg je voor succesvolle projecten en continue innovatie en kwaliteitsverbetering.

Wat neem je mee?

Je beschikt over diepgaande kennis van business intelligence, datawarehouses, data science, data modeling, visualisatie, artificial intelligence en/of IoT. Je slaat graag de brug tussen techniek en de business. Je weet processen naar een architectuuroplossing te vertalen en te implementeren. Jouw passie is het coachen van collega’s en het enthousiasmeren van collega’s en klanten. Je neemt het initiatief om samen te werken met collega’s van andere teams en/of klanten.

Verder heb je voor deze functie als Teamlead / Consultant Business Intelligence:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Gedegen kennis en aantoonbare ervaring met (Power) BI, SQL, Microsoft Azure en Office 365.
 • Ervaring met data warehousing, data modeling, database en datawarehouse architectuur.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Flexibele en dienstverlenende instelling.

Duizendpoot met 900 poten gezocht
We zijn ons ervan bewust dat we een duizendpoot zoeken. Maar heb je 900 poten, dan willen we je ook vragen om op deze vacature te reageren. Laat ons zien wat je nu al in huis hebt en waar je je verder in wilt ontwikkelen. Je krijgt volop de ruimte om te doen waar je goed in bent en je ambities waar te maken.

Wat kun je verwachten?

 • € 4.800 tot € 5.500 bruto per maand (op fulltime basis afhankelijk van kennis en ervaring).
 • 26 vakantiedagen (2 bonusdagen voor niet ziek zijn).
 • Werken in zelfsturende teams in uitdagende en technisch complexe projecten.
 • Een leaseauto, laptop en smartphone.
 • Goede pensioenregeling inclusief partnerpensioen (50% door werkgever betaald).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Leuke activiteiten met het team (en partner/gezin), zoals borrels, weekendje weg en een Sinterklaasmiddag.

Selectieprocedure

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.

Contact:
Maxime Smulders
06-12950772
maxime@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend