System Engineer

it vacature

System Engineer

Vacature succesvol ingevuld!!

Locatie: Schijndel, Noord-Brabant
Datum: 13-03-2019

Voor een van onze opdrachtgevers in Schijndel zijn wij op zoek naar een ervaren System Engineer

Bedrijf:
Met een geschiedenis vanaf 1870 is onze opdrachtgever gevormd tot een solide onderneming. De ruim 1000 medewerkers zien zichzelf nog altijd als familiebedrijf en doen er ook alles aan om dat te blijven. Door het samenvoegen van kennis, specialisme en ondernemerschap heeft onze opdrachtgever door de eeuwen heen een compleet assortiment ontwikkeld die naar meer dan 50 landen wordt geëxporteerd.

Functie:
Jouw missie is om de IT-technische infrastructuur van onze opdrachtgever altijd draaiende houden. Als System Engineer werk je voor honderden gebruikers. En dat in een boeiende én groeiende technische omgeving met verschillende applicaties, een internationaal netwerk en een eigen serverpark op basis van een twin-datacenter.

Daarnaast:
Als System Engineer kom je te werken in een jong, klein en gemotiveerd team. In jouw functie staat het technisch beheren, implementeren en documenteren van de totale internationale technische infrastructuur centraal. Hieronder vallen de datacommunicatie tussen de verschillende nationale en internationale vestigingen, het beheer van het internationale serverpark en het technisch beheer van verschillende applicaties. Al zijn de meeste werkzaamheden vanuit ons kantoor in Schijndel, het kan zo zijn dat je door Europa onze grotere locaties zal bezoeken om de connectie met de gebruiker te behouden en lokale werkzaamheden uit te voeren.

Ook zorg je voor het opzetten en handhaven van het security- beleid. Dit doe je samen met de manager van de afdeling. Zijn er storingen? Dan verhelp jij deze zelfstandig o?f samen met een collega. Je biedt ondersteuning aan de eerstelijnssupport, signaleert ontwikkelingen en draagt structurele verbeteringen en oplossingen aan in de vorm van end-to-end-verantwoordelijkheid. Verder bied je ondersteuning op technisch vlak aan andere IT-teams en draag je actief bij aan een continue verbetering van de performance binnen de afdeling.

Kennis en vaardigheden:

  • Hbo-niveau en minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Kennis van Citrix Xenapp/XenDesktop en Netscaler;
  • Affiniteit met Networking; Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Klantgericht, creatief en een sterk analytisch vermogen waarmee je juiste besluiten kan nemen;
  • Initiatiefrijk, gemotiveerd en je kan goed plannen en organiseren.

Aanbod:

  • Een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden;
  • Een prettige, inspirerende werkomgeving;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Bedrijfsfitness regeling;
  • Tafeltennis en -voetbal competities.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.

Contact:
Maurice Kerssemakers
06-55252959
m.kerssemakers@pitt-it.nl