System Engineer

it vacature

System Engineer

Locatie: 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Datum: 06-09-2019

Bedrijfsbeschrijving

Onze opdrachtgever is sinds haar oprichting in 2001 dol op IT. Begonnen, zoals zovelen met een droom en een zolderkamer. Bedrijven helpen met IT, dat was het doel. Door veel te vallen en op te staan, zich te laten inspireren en irriteren, hebben ze veel geleerd over het begrip dienstverlening. Om hen heen zien ze namelijk veel bedrijven die ontzettend falen in dienstverlening. Bedrijven die vergeten zijn wat menselijk contact inhoud. Die alleen maar praten in termen of vakjargon en waar je vooral niemand ooit kan bereiken. Onze opdrachtgever heeft zich onder andere laten inspireren door bedrijven zoals Netflix of Spotify, die hele moeilijke techniek hebben vertaald naar iets waarvan iedereen blij wordt. Techniek die stabiel is en gewoon altijd werkt, voor een fijne prijs. Dát is hoe zij vinden dat IT-dienstverlening moet zijn. IT moet mogelijkheden bieden, vooruitgang creëren, en vooral begrijpelijk zijn. Je moet er blij van worden. Dit zijn de kernwaarden van onze opdrachtgever. Zij zijn ISO27001 gecertificeerd en security staat hoog op de agenda! Voor hun relaties beheren ze het gehele IT spectrum, netwerken, werkplek, server, Office 365 clouddiensten, telefonie enzovoorts. Deze diversiteit is wat het werk leuk en uitdagend maakt.

Functie-omschrijving

Ben jij een System Engineer met een leuke baan maar zoek je meer uitdaging? Meer groei- en ontwikkelingsmogelijkheden? Meer werken met nieuwe technieken? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat de kanjers van Support niet op kunnen lossen, wordt doorgezet naar jou als System Engineer. In deze rol werk je zowel op kantoor als op locatie bij klanten. Jij bent iemand met een paar jaar ervaring, die communicatief vaardig is en goed door kan vragen om de klant zo goed mogelijk te helpen, want daar draait het om bij onze opdrachtgever, zorgen dat klanten blij worden van de dienstverlening. Je voornaamste taak is het up and running houden van de ICT-omgevingen van de klanten. Om hen zo goed mogelijk te ondersteunen behoren update-, migratie- en infrastructuurprojecten ook tot je takenpakket. Buiten je technische skills is het voor deze functie minstens zo belangrijk dat je dienstverlenend, proactief en communicatief sterk bent. Ook zoeken we iemand die ambitieus is en zich continu wil ontwikkelen. Stilstand in automatisering is achteruitgang.

Functie-eisen

Werken bij onze opdrachtgever is hartstikke leuk; helaas komt niet iedereen hiervoor in aanmerking. Ze vragen minimaal onderstaande opleidingen/capaciteiten/mindset van je:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Relevante actuele Microsoft certificering zoals MCSA of MCSE;
 • Uitstekende kennis en ervaring met Windows, Office 365 en SharePoint;
 • Ervaring met Azure, Exchange, Citrix en VMware is een pré;
 • Troubleshooting op netwerkgebied (certificering is een pré, maar geen must);
 • Probleemoplossend vermogen (Can do mentaliteit)
 • Energiek en humoristisch;
 • Communicatief zeer vaardig & doortastend.

Arbeidsvoorwaarden

 • Uitdagende fulltime functie in een platte organisatie met korte lijnen;
 • Werken in een jong en gemotiveerd team van slimme én leuke mensen;
 • Werken met kwalitatief hoogwaardige producten en diensten;
 • Groei- en opleidingsmogelijkheden (zijn MS Gold Partner en zijn erg actief met scholing & certificering).

Selectieprocedure

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.

Contact:
Maxime Smulders
06-12950772
maxime@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend
Contactpersoon voor deze functie
Maxime Smulders
06-12950772
maxime@pitt-it.nl