Support Engineer

pitt it vacature

Support Engineer

Locatie: 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

Je werkplek

Onze opdrachtgever is sinds haar oprichting in 2001 dol op IT. Begonnen, zoals zovelen met een droom en een zolderkamer. Bedrijven helpen met IT, dat was het doel. Door veel te vallen en op te staan, zich te laten inspireren en irriteren, hebben ze veel geleerd over het begrip dienstverlening. Om hen heen zien ze namelijk veel bedrijven die ontzettend falen in dienstverlening. Bedrijven die vergeten zijn wat menselijk contact inhoud. Die alleen maar praten in termen of vakjargon en waar je vooral niemand ooit kan bereiken. Onze opdrachtgever heeft zich onder andere laten inspireren door bedrijven zoals Netflix of Spotify, die hele moeilijke techniek hebben vertaald naar iets waarvan iedereen blij wordt. Techniek die stabiel is en gewoon altijd werkt, voor een fijne prijs. Dát is hoe zij vinden dat IT-dienstverlening moet zijn. IT moet mogelijkheden bieden, vooruitgang creëren, en vooral begrijpelijk zijn. Je moet er blij van worden. Dit zijn de kernwaarden van onze opdrachtgever. Zij zijn ISO27001 gecertificeerd en security staat hoog op de agenda! Voor hun relaties beheren ze het gehele IT spectrum, netwerken, werkplek, server, Office 365 clouddiensten, telefonie enzovoorts. Deze diversiteit is wat het werk leuk en uitdagend maakt.

Wie ben jij?

Onze opdrachtgever zoekt een enthousiaste collega die het supportteam komt versterken. De Support Desk is de belangrijkste afdeling, bijna alles wat onze opdrachtgever doet, begint hier. Storingen, veranderingen, vragen en problemen worden rechtstreeks bij jou neergelegd en je vindt het leuk om deze met beide handen aan te pakken. Je bent dienstverlenend, proactief en communicatief sterk. Ook ben je ambitieus en wil je je graag ontwikkelen. Stilstand in automatisering is immers achteruitgang. Aantoonbare werkervaring met Microsoftdiensten waaronder Office 365 en SharePoint. In basis is je functie vanuit het kantoor, maar je komt ook bij klanten over de vloer. Werken bij onze opdrachtgever is hartstikke leuk; helaas komt niet iedereen hiervoor in aanmerking. Ze vragen minimaal onderstaande opleidingen/capaciteiten/mindset van je.

Wat neem je mee?

 • Relevante actuele Microsoft certificering zoals MCSA;
 • Ervaring met Office 365 en SharePoint is een pré;
 • Troubleshooting op netwerkgebied (certificering is een pré, maar geen must);
 • Probleemoplossend vermogen (Can do mentaliteit);
 • Energiek en humoristisch;
 • Communicatief zeer vaardig & doortastend;
 • Bekend met én enthousiast over de dynamiek op een supportdesk.

Wat kun je verwachten?

 • Uitdagende fulltime functie in een platte organisatie met korte lijnen;
 • Werken in een jong en gemotiveerd team van slimme én leuke mensen;
 • Werken met kwalitatief hoogwaardige producten en diensten;
 • Groei- en opleidingsmogelijkheden (zijn MS Gold Partner en zijn erg actief met scholing & certificering).

Selectieprocedure

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.

Contact:
Maxime Smulders
06-12950772
maxime@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend