Senior Azure/Office365/Exchange Specialist

pitt it vacature

Senior Azure/Office365/Exchange Specialist

Locatie: Eindhoven, Noord-Brabant

Je werkplek

Onze opdrachtgever is een system integrator en levert, implementeert en onderhoudt ICT oplossingen voor on-premise, cloud en hybride bedrijfsnetwerken. Met al meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van ICT-oplossingen voor bedrijven, overheden en instellingen, hebben zij prachtige referenties in de meest uiteenlopende branches. Zij vinden een lange termijn relatie met hun opdrachtgevers zeer belangrijk en daarom staan ze altijd voor hun klanten klaar. Dat is terug te zien in de manier van werken. Zowel onder klanten als onder hun medewerkers is het verloop zeer klein en daar zijn ze trots op.

Wie ben jij?

Jij bent de communicatie specialist. Of het nou om Exchange toepassingen gaat, Microsoft Azure, Skype for Business, Hosted mailoplossingen óf juist de security om die platformen heen, jouw hart klopt er sneller door. Juist hybride omgevingen vind je gaaf om te bouwen. Door je ervaring in vele trajecten kun jij de klant juist adviseren in wat nu voor hen specifiek de beste oplossing is. Vervolgens kun jij ook de implementatie ervan voor je rekening nemen. Uiteraard wil je een team van gedreven collega’s om je heen, wiens kennis veelal op raakvlakken van jouw specialismen liggen. De werkgever die jij zoekt is een tikkeltje eigenzinnig, wil graag met eigen mensen de klus klaren en staat voor persoonlijke ontwikkeling en gedrevenheid.

Wat neem je mee?

  • Geruime ervaring (minimaal 6 jaar) met implementaties van Exchange projecten, hosted oplossingen als Office 365 en Office ondersteuning;
  • Messaging Security producten vormen een goed aandeel van je kennis;
  • Geruime kennis van Microsoft is vereist, MS 2008 of hoger certificering vereist;
  • Geruime kennis van onderliggende hypervisor oplossingen als VMWare, Hyper-V of XenServer is toch echt wel nodig;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Woonachtig in de regio Eindhoven heeft de voorkeur (standplaats).

Wat kun je verwachten?

Onze opdrachtgever biedt je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien wordt je lid van een sterk en gemotiveerd team van professionals. Samen met jou willen zij als team graag de uitdagingen aangaan die op jullie pad komen.

Selectieprocedure

Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.

Contact:
Riëtte Coolen
06-51402219
riette@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend