Projectleider ICT

pitt it vacature

Projectleider ICT

Locatie: Eindhoven, Noord-Brabant

Je werkplek

Deze System Integrator levert, implementeert en onderhoudt ICT oplossingen voor on-premise, cloud en hybride bedrijfsnetwerken. Met al meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van ICT-oplossingen voor bedrijven, overheden en instellingen, hebben zij prachtige referenties in de meest uiteenlopende branches. Zij vinden een lange termijn relatie met hun opdrachtgevers zeer belangrijk en daarom staan ze altijd voor hun klanten klaar. Dat is terug te zien in de manier van werken. Zowel onder klanten als onder hun medewerkers is het verloop zeer klein en daar zijn ze trots op. 

Wie ben jij?

De projectleider is verantwoordelijk voor het opstarten, de begeleiding en de oplevering van ICT projecten. De primaire activiteiten bestaan uit het plannen en aansturen van alle technische resources (zowel middelen als mensen) ten behoeve van korte opdrachten, regieopdrachten en projecten. Daarnaast bewaakt de projectleider de aan hem toegewezen projecten op: kwaliteit, planning en budget. Als Projectleider stuur je meerdere projectteams en engineers gelijktijdig aan waarover een goed overzicht moet worden gehouden. De projectleider rapporteert aan de opdrachtgever en de afdelingsmanager.

Wat neem je mee?

Allereerst is het mooi meegenomen als jij woonachtig bent in de regio Eindhoven, dit is namelijk de standplaats. Daarnaast is werkervaring als projectleider binnen de ICT sector erg van belang! Tot slot vragen we om:

  • Ervaring met projectmanagement methodieken;
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Algemene kennis van automatisering, bij voorkeur Microsoft, VMWare, Cisco en Citrix.

Wat kun je verwachten?

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden worden jou aangeboden! Bovendien word je lid van een sterk en gemotiveerd team van professionals. Samen met jou willen zij als team graag de uitdagingen aangaan die op jullie pad komen. 

Selectieprocedure

Enthousiast? Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie. Contact: Jeanine Aarts 06-81759771, jeanine@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend