Netscaler Specialist

it vacature

Netscaler Specialist

Locatie: Maastricht-Airport, Limburg
Datum: 15-07-2019

Bedrijfsbeschrijving

Onze opdrachtgever is een solide organisatie met een gestage groei en boeiende klanten. Ze ondersteunen en adviseren bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten.
Je collega’s zijn gedreven en aardige mensen die graag voor elkaar klaarstaan. Als bedrijf zijn ze innovatief en betrouwbaar met een resultaatgerichte, participatieve en platte bedrijfscultuur waar de lijnen kort zijn.
(Klant)resultaat telt maar de weg ernaar toe is zeker zo belangrijk.

Werken bij deze opdrachtgever betekent bezig zijn met de nieuwste technologieën en uitdagende projecten. Ze stimuleren je het beste uit jezelf te halen en je carrière naar een hoger niveau te brengen met uitgebreide studiefaciliteiten.

Functie-omschrijving

Als Netscaler Specialist hou je je bezig met de installatie, configuratie, onderhoud en troubleshooten van Netscalers 11.x & 12.x. Ook traffic management inclusief content switching, traffic optimization en Global Server load balancing behoren tot je taken.

Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit o.a.:

 • Licensing;
 • Uitvoeren van firmware updates;
 • Bieden van ondersteuning bij periodieke Disaster Recovery testen;
 • Ontwikkelen van nieuwe producten/diensten en in beheer nemen;
 • Participeren in projecten vanuit de eigen discipline;
 • Dienen als aanspreekpunt voor de eindgebruikers- en beheerorganisaties van de diverse klantomgevingen en de leveranciers voor diverse producten/diensten.

Functie-eisen

 • Je bent communicatief vaardig en werkt klantgericht;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je houdt van structuur in je werkzaamheden maar hebt met name plezier in je werk;
 • Kennis van Netscaler 11.x & 12.x, Citrix en High Availability Setups;
 • Kennis en ervaring met Security & Performance en SSL offload.

Arbeidsvoorwaarden

Naast uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden ga je aan de slag bij een organisatie waar normen en waarden hoog in het vaandel staan. Daarnaast heb je een mooi loopbaanperspectief met volop ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei waar je je creativiteit mag laten zien en delen!

Kortom, je komt terecht in een prettige werksfeer met een gemotiveerd en ervaren team dus als jij graag meehelpt bij de instandhouding van een betrouwbare IT infrastructuur, laat dan van je horen!

Selectieprocedure

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.

Contact:
Frederique van Betten
06-29596309
Frederique@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend