Microsoft BI Consultant

pitt it vacature

Microsoft BI Consultant

Vacature succesvol ingevuld!!

Locatie: Baarn, Utrecht

Je werkplek

Onze opdrachtgever is een ontwikkelde bouwer op het gebied van vastgoedontwikkeling, transformaties, renovaties en beheer. Door de komende jaren sterk in te zetten om digitalisering en industrialisering willen zij een grote rol binnen de bouwbranche gaan spelen. Vanuit 24 locaties in Nederland bedienen zij de klant en staat de werknemer centraal. Dagelijks zetten 1800 medewerkers zich vol passie in om de projecten te realiseren. De mens staat bij hen centraal en dat noemen zij meer dan bouwen.

Ze werken lokaal, met de voordelen van een groot bedrijf. Samen bieden ze de beste kwaliteit voor de klant én voor hun medewerkers. Want alleen als jij het beste uit jezelf haalt, presteer je optimaal – en dat komt diezelfde klant ten goede. Daarom vinden ze het zo belangrijk dat je blijft werken aan jezelf.

Afdeling:
Binnen de IT-afdeling heerst een informele werksfeer. Iedere pauze wordt er samen een potje darten gespeeld. De afdeling bestaat momententeel nog uit een team van 7 gedreven collega’s die elkaar helpen waar kan en ondersteunen waar nodig (Systeembeheerders, Applicatiebeheerders en Support). Wij hopen natuurlijk jou daarbij te kunnen verwelkomen.

Wie ben jij?

Als Microsoft BI Consultant spreek jij met de klanten over hun wensen op het gebied van analyse en weet je die wensen te vertalen naar waardevolle BI-oplossingen. Je gaat aan de slag met het ontwerpen en implementeren van concrete management informatie oplossingen. Jij bent dé persoon die data op een eenvoudige wijze aan onze medewerkers toont, waarmee zij in staat zijn hun werk efficiënter uit te voeren.
 
Om de organisatie beter in wensen en behoeften te voorzien ga je aan de slag met het ontwerpen van dashboards en rapportages en geef je geregeld workshops en toelichting over het gebruik van applicaties. Daarnaast voer je periodieke analyses uit en draag je verbeterpunten aan bij onze klanten. In deze rol kom je direct te werken onder Hoofd ICT en rapporteert rechtstreeks aan hem.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde HBO opleiding in een (bedrijfskundige) informatica richting;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring;
 • Kennis van Microsoft Dynamics AX en NAV is een pré;
 • Kennis van het Microsoft BI platform (SSIS, SSRS, SSAS);
 • Kennis van front-end rapportagetools;
 • Je bent pro-actief en analytisch sterk;
 • Je bent in staat om zowel in teams als zelfstandig te werken.

Wat kun je verwachten?

In ruil voor jouw inzet, enthousiasme en bijdrage mag jij het volgende verwachten:

 • De ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Juiste balans in werk en privé;
 • Je krijgt ruimte voor eigen invulling van werkplek en werktijden;
 • Goed salaris.

Selectieprocedure

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.

Contact:
Maxime Smulders
06-12950772
maxime@pitt-it.nl