Junior systeembeheerder

pitt it vacature

Junior systeembeheerder

Locatie: Venlo, Limburg

Je werkplek

Word jij onze nieuwe collega in deze nieuw te ontwikkelen dynamische functie?


Kennis van systemen is in een ziekenhuis van onschatbare waarde. Alleen hierdoor kunnen (zorg)professionals hun werk namelijk probleemloos en efficiënt uitvoeren. Zie jij het als een mooie uitdaging om hieraan een grote bijdrage te leveren?


De functie

Wij zijn op zoek naar een junior systeembeheerder die verantwoordelijk wordt voor het oplossen van complexe issues en storingen die door de collega’s van de servicedesk niet opgepakt kunnen worden ofwel omdat hiervoor diepgaandere kennis nodig is, ofwel omdat deze een langere doorlooptijd kennen. Hiertoe behoren ook ICT-gerelateerde verstoringen van Medische Techniek. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de primaire patiëntenzorg. Met jouw diepgaande systeem- en applicatiekennis weet je niet alleen issues te verhelpen, maar ook de gebruiker ofwel interne klant mee te nemen in het proces. Jouw communicatieve vaardigheden helpen om de kern van het probleem snel te doorgronden en de gebruiker snel weer op weg te helpen. Je richt je daarbij op zowel front-end als back-end-systemen, hetgeen je functie afwisselend en dynamisch maakt. Deze invulling van de systeembeheerdersrol is nieuw en daarmee nog in ontwikkeling. Je krijgt dus de kans om mee te denken over hoe de functie zich in de toekomst verder dient te ontwikkelen.


De afdeling

Je gaat werken binnen het cluster Medische, Informatie en Communicatie Technologie (MICT). Samen met zo’n 90 collega’s ben je verantwoordelijk voor de optimale ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Dit vraagt veel afstemming en coördinatie tussen gebruikers, belanghebbenden, de interne MICT organisatie, leveranciers en ketenpartners.

Als systeembeheerder werk je in een team met 35 directe collega’s binnen de afdeling Medische Techniek & Infrastructurele Diensten (MT & ID). Deze eenheid is verantwoordelijk voor de Medische Techniek en de ICT-infrastructuur van het ziekenhuis. Binnen onze afdeling MT & ID behoren klantgerichtheid, structuur en proactief tot de kernwaarden. Als systeembeheerder neem je net als je collega's deel aan consignatiediensten. Binnen ons team is er veel ruimte voor initiatieven, ambitie, humor en er heerst een informele sfeer.

Wie ben jij?

 • Je bent analytisch, in staat hoofd- van bijzaken te onderscheiden en prioriteiten te stellen;
 • Werken in een hectische omgeving is jou niet onbekend en je zorgt voor continuïteit in de bedrijfsvoering;
 • Je beschikt over doorzettingsvermogen en je bent resultaat- en klantgericht;
 • Je hebt een servicegerichte instelling die bijdraagt aan de samenwerking met diverse stakeholders binnen en buiten ons ziekenhuis. Denk hierbij aan contact met collega technici, leveranciers en de interne “klanten” binnen onze organisatie;
 • Je hebt overtuigingskracht en uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je toont eigenaarschap en weet je collega's te vinden wanneer het nodig is. 

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, aangevuld met vakgerichte vervolgopleidingen in de richting ICT / Informatica;
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring met 2e lijns beheer of systeembeheer;
 • Je hebt kennis van en ervaring met Active Directory en Windows (server en client) is een vereiste;
 • Ervaring met technisch applicatiebeheer is een pre; 

Wat kun je verwachten?

 • Tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden;
 • Een salaris conform cao Ziekenhuizen, afhankelijk van leeftijd en ervaring word je ingegeschaald in FWG 50 max. € 3922,- bruto per maand (op basis van 36-uur per week) met de insteek dat je op termijn doorgroeit richting FWG 55;
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en overige arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen;
 • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen die belangrijk zijn om jouw functie goed te kunnen uitvoeren en om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van GoodHabitz e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Optioneel; pakket flexibele arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Selectieprocedure

Ben je enthousiast en past jouw achtergrond bij deze functie? Neem dan contact op met Elles van Kaathoven via 0657597058 of mail naar elles@pitt-it.nl.

 
Solliciteren Mail een vriend