Junior Consultant IT

it vacature

Junior Consultant IT

Locatie: Eindhoven, Noord-Brabant
Datum: 03-01-2019

Voor een van onze opdrachtgevers in Eindhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste Junior Consultant IT.

Bedrijf:
Onze opdrachtgever is een grote system integrator en levert, implementeert en onderhoudt ICT oplossingen voor on-premise, cloud en hybride bedrijfsnetwerken. Met al meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van ICT-oplossingen voor bedrijven, overheden en instellingen, hebben zij prachtige referenties in de meest uiteenlopende branches. Zij vinden een lange termijn relatie met hun opdrachtgevers zeer belangrijk en daarom staan ze altijd voor hun klanten klaar. Dat is terug te zien in de manier van werken. Zowel onder klanten als onder hun medewerkers is het verloop zeer klein en daar zijn ze trots op.

Functieomschrijving:
Als Junior consultant IT beschik je over IT-kennis en ben je geïnteresseerd IT-security vraagstukken. Je bent een ondersteunend adviseur die opdrachtgevers helpt de vertaalslag te maken van wetgeving en beveiligingsvraagstukken naar de dagelijkse praktijk. Je bent organisatiesensitief en signaleert kansen bij opdrachtgevers.

In deze functie ben je bezig met de adviserende kant van IT-Security. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je mede invulling geeft aan het Security Awareness platform, waarmee je opdrachtgevers adviseert over de invulling van hun IT-Security en Risk & Compliance.

Kennis en competenties:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met IT;
  • Analytisch vermogen;
  • Ondernemende en initiërende instelling;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Interesse voor IT-Security;
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.


Afdeling:
Je maakt deel uit van een team, waarin jij ook de senior adviseurs kunt ondersteunen in de zwaardere trajecten. Het team is groeiende, wat betekent dat je medeverantwoordelijk (ondersteunend) bent voor de uitbouw en koers van het team. Je bent een enthousiaste en gedreven professional en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je kunt goed samenwerken en hebt geen moeite met presteren onder druk. Je vindt het uitermate belangrijk om je (technische) kennis te verbreden en te verdiepen.

Aanbod:
Onze opdrachtgever biedt je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien wordt je lid van een sterk en gemotiveerd team van professionals. Samen met jou willen zij als team graag de uitdagingen aangaan die op jullie pad komen.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.

Contact:
Twan Swinkels
06-46625155
t.swinkels@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend