IT Recruiter

pitt it vacature

IT Recruiter

Locatie: Aarle Rixtel, Noord-Brabant

Je werkplek

“Pitt” staat voor Passie, Integriteit, Toewijding en Trots, de kernwaarden die ons als bedrijf typeren. Dit past ook bij de IT Professionals die wij bij onze opdrachtgevers plaatsen

 

Wij zijn een gespecialiseerde IT-dienstverlener actief in werving & selectie, detachering en executive search. Door middel van het flexibel invullen van capaciteitsvraagstukken binnen de IT willen wij onze relaties ontzorgen. Wij zijn specialist in het vinden en verbinden van de juiste kennis om jouw doelstelling(en) te realiseren. Een persoonlijke aanpak vinden wij vanzelfsprekend om de perfecte match te vinden.

 

Daarnaast zitten we ook op een van de mooiste locaties van Nederland namelijk Kasteel Croy in het pittoreske Aarle-Rixtel.

 

Als Recruiter ga je samen met je collega’s aan de slag om invulling te geven aan samenwerkingen met tóp werkgevers in allerlei sectoren. Tot jouw specialisme behoren uiteenlopende functies binnen het vakgebied IT. 

Wie ben jij?

Jij bent energiek, ondernemend en commercieel gedreven. We vinden het belangrijk dat jij op een persoonlijke manier je relaties kan onderhouden. Met gemak vind je je draai in onze dynamische omgeving, waar ook jij met de vuist op tafel mag slaan. Jij bent een doener, functioneert het beste in een omgeving met gedreven collega’s en hebt hbo werk- en denkniveau. Communicatief ben je sterk en je kan bijzonder goed luisteren. Jij hebt een gave om makkelijk sociale contacten te leggen en daarnaast ben je in staat om mensen echt te leren kennen. Als ontspannen netwerker is wederzijds respect jouw uitgangspunt. Je stuurt aan op gezamenlijke doelen, waarbij het helpen van je relatie je tweede natuur is.Jij bent energiek, ondernemend en commercieel gedreven. We vinden het belangrijk dat jij op een persoonlijke manier je relaties kan onderhouden. Met gemak vind je je draai in onze dynamische omgeving, waar ook jij met de vuist op tafel mag slaan. Jij bent een doener, functioneert het beste in een omgeving met gedreven collega’s en hebt hbo werk- en denkniveau. Communicatief ben je sterk en je kan bijzonder goed luisteren. Jij hebt een gave om makkelijk sociale contacten te leggen en daarnaast ben je in staat om mensen echt te leren kennen. Als ontspannen netwerker is wederzijds respect jouw uitgangspunt. Je stuurt aan op gezamenlijke doelen, waarbij het helpen van je relatie je tweede natuur is.

Wat neem je mee?

Samen met je collega’s krijg je de verantwoordelijkheid voor de verdere groei van onze recruitment afdeling. In deze functie krijg je veel ruimte voor eigen invulling. Samen bepaal je wat de strategie gaat worden voor het vinden en binden van de juiste kandidaten en relaties. Jij bent iemand met pit, flair, doorzettingsvermogen en vindt het prettig om verantwoordelijkheid te nemen. Je vindt het prettig om veel klant- en kandidaat contact te hebben. Jij hebt de wil om te scoren en kan niet zo goed tegen je verlies.


Hiernaast heb jij: 

 • HBO werk- en denkniveau; 
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen (IT-)detachering en/of W&S; 
 • Creatieve ideeën en de wil om te blijven groeien!; 

Het doorzettingsvermogen om je netwerk sterk uit te breiden.Samen met je collega’s krijg je de verantwoordelijkheid voor de verdere groei van onze recruitment afdeling. In deze functie krijg je veel ruimte voor eigen invulling. Samen bepaal je wat de strategie gaat worden voor het vinden en binden van de juiste kandidaten en relaties. Jij bent iemand met Pitt, flair, doorzettingsvermogen en vindt het prettig om verantwoordelijkheid te nemen. Je vindt het prettig om veel klant- en kandidaat contact te hebben. Jij hebt de wil om te scoren en kan niet zo goed tegen je verlies.

 

Hiernaast heb jij: 

 • HBO werk- en denkniveau; 
 • Relevante werkervaring binnen (IT-)detachering en/of W&S; 
 • Creatieve ideeën en de wil om te blijven groeien!; 
 • Het doorzettingsvermogen om je netwerk sterk uit te breiden;
 • En je bent een kei in het gebruik van Social Media.

Wat kun je verwachten?

Op basis van een 40-urige werkweek:

 • Bruto maandsalaris (afhankelijk van ervaring) tot maximaal €5000 afhankelijk van je ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Vergoeding abonnementskosten telefoon; 
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen middels trainingen/cursussen; 
 • Samen successen vieren en uiteraard sluiten we de week samen af met een borrel.


Selectieprocedure

Zie jij jezelf al werken op een kasteel samen met het leukste team van Nederland? Neem dan even contact op met Kim van den Dungen voor meer informatie of klik op onderstaande link.

 
Solliciteren Mail een vriend