IT Coördinator

pitt it vacature

IT Coördinator

Locatie: Beek en Donk, Noord-Brabant

Je werkplek

De IT-coördinator van de MyMicro Group (MMG) rapporteert rechtstreeks aan de bedrijfsvoering en ondersteunt de gehele groep (MMG, Twindis and ReplaceDirect). We zijn op zoek naar een hands-on, resultaatgerichte, ondernemende IT-coördinator om toezicht te houden op onze IT-partners, onze ondersteuningssystemen en op de IT hardware (inclusief investeringen). De succesvolle kandidaat heeft bewezen succes te hebben met het beheren van technologische ondersteuningsaspecten van een klein/middelgroot bedrijf, inclusief onze ERP, LAN, technische systeemondersteuning en beheer van de helpdesk. Als IT-coördinator kan je balanceren tussen de belangen van de gebruikers, het management en de outsourcing-partners. Je werkt samen met een support engineer en bent bereid om de business te helpen bij hun dagelijkse werkzaamheden. MyMicro Group (MMG) is aanbieder van een aantal webwinkels die zich met onderdelen en batterijen/accu's richt op de reparatiemarkt voor e-bikes, smartphones, stofzuigers, gereedschappen etc etc.

Overal waar een accu of batterij in zit kunnen zijn iets voor leveren vanuit een aantal onderliggende webshops (www.accu.nl / www.recplacedirect.nl etc)

Wie ben jij?

 • Strategie: Het verder ontwikkelen, optimaliseren en implementeren van de IT & Web Development strategie en (innovatie) roadmap, in lijn met de overall groeps-en bedrijfsstrategie. Zorgt ervoor dat de afdelingen IT & Web Development toekomstbestendig, vooruitstrevend en proactief zijn en je bedenkt niet traditionele oplossingen voor complexe zakelijke uitdagingen. Bewaakt voortdurend de resultaten en past strategieën en activiteiten aan om ervoor te zorgen dat het team hun doelstellingen bereikt.
 • Projectmanagement: Elke dag stimuleer je continue verbetering, digitale innovaties en technologische verbeteringen op basis van de consument(klant)inzichten. Huidige en toekomstige projecten hebben betrekking op: ERP-implementatie, integratiebeheer, e-business platform, IT-beveiliging en meer.
 • Je inspireert, beheert en leidt de stakeholders, je stimuleert een zeer proactieve en goed presterende omgeving die het team uiteindelijk in staat stelt de doelstellingen te realiseren. Je stimuleert afstemming tussen de partners door het structureren, beheren, verduidelijken van doelen, het afstemmen van middelen en het vereenvoudigen van operaties. Ondersteunt het team bij cruciale besluitvorming met betrekking tot technologie, product, digitaal, data, IT, infrastructuur, architectuur en schaalbaarheid. Stemt de technologische middelen van het bedrijf af op de korte en lange termijndoelen van de organisatie en creëert daarom een sterke cultuur om de juiste soort multidisciplinaire professionals voor het team aan te trekken.

Wat neem je mee?

 • Een Bachelor- of Master diploma en kennis van E-Commerce business
 • 5+ of meer jaar vooruitstrevende relevante bedrijfservaring, inclusief een IT gerelateerde leiderschapsfunctie of advies functie
 • Goede projectmanagement vaardigheden. Kennis van pmw of Agile/Scrum is een pluspunt. Praktische kennis van softwareontwikkeling, -testen en -implementatie.
 • Bewezen en succesvolle ervaring met ERP (AX 2009) is een pluspunt.
 • Goede interpersoonlijke en samenwerkingsvaardigheden.
 • Goede probleemoplossende en analytische vaardigheden.
 • Ervaring in integratiebeheer, kostenbesparing en IT-beveiliging.
 • Ervaring in B2B en B2R waar technologie een bewezen accelerator voor groei was.
 • Goede presentatievaardigheden en het vermogen om complexe zaken op een begrijpelijke manier uit te leggen. 

Wat kun je verwachten?

 • Direct een jaarcontract met 1 maand proeftijd bij MyMicrogroup
 • 40-urige werkweek
 • Salaris max. € 6.000,-- per maand naar ratio van ervaring en kennis.
 • Reiskosten woon-werkafstand boven 10 km à € 0,19 per km (te berekenen via de kortste route)
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis


Selectieprocedure

Bij interesse mag er een mail worden verstuurd naar; sander@pitt-it.nl of je kan bellen naar 0683671358

Tijdens het eerste gesprek kijken we of jouw ambities aansluiten bij de ambities van MyMicro. Tijdens het tweede gesprek zal de HR-manager van MyMicro aansluiten.

0683671358068367135806836713580683671358 0683671358

 
Solliciteren Mail een vriend