IT Change Manager & Project Lead

pitt it vacature

IT Change Manager & Project Lead

Locatie: Mierlo

Je werkplek

Ruim 40 jaar geleden is deze organisatie, gericht op de voedingsmiddelenindustrie, opgericht. Op dit moment zijn zij marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen voor de voedings- en drankenindustrie.

Wie ben jij?

Als project- en changemanager hou jij overzicht over alle bedrijfsprocessen op het gebied van Sales/CRM en productie en beoordeel je waar de digitalisering kan helpen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de proceseigenaren en beoordeel je waar verbeteringen doorgevoerd moeten worden. Ook de change requests beoordeel je op inpasbaarheid en prioriteit binnen de IT strategie.

Door projectcontrolling breng je de mogelijke risico’s in kaart en reken je de business case door op Return on Investment. Vanuit de organisatie krijg je zowel goed onderbouwde vragen, maar kan je ook te maken krijgen met aanvragen die beginnen met een conceptuele probleemstelling. Hiervan maak je rapportages voor het management op het gebied van kosten en resources. De projectvoortgang evalueer je met het IT team en de key-users van verschillende afdelingen. Heldere communicatie is hierbij belangrijk voor de meetings en dagelijkse stand-ups. 

Wat neem je mee?

Voor de functie als Project- en Changemanager wordt er minimaal 5 jaar werkervaring en een afgeronde hbo-opleiding gevraagd (technische bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica etc.) Daarnaast is het van belang dat je procesmatig kan denken een goed gevoel hebt bij commerciële vraagstukken. Ook heb je affiniteit met Sales/CRM en productieautomatisering. Daarbij kan je analytisch denken, ben je communicatief sterk, resultaatgericht, pragmatisch, besluitvaardig en ben je in staat om mensen op verschillende niveaus in de organisatie mee te nemen.

Tot slot:

  • Heb je kennis van Operational Excellence Tools;
  • Heb je kennis van Microsoft Dynamics ERP NAV en Business Central (pre);
  • Heb je kennis van ISA95 en MOMS-systemen (pre);
  • Heb je ervaring met Agile ontwikkelmethodieken zoals Scrum en DevOps (pre);
  • Spreek je vloeiend Nederlands en Engels. Duits is mooi meegenomen.

Wat kun je verwachten?

Allereerst kom je natuurlijk te werken bij een succesvol en innovatief familiebedrijf. Hierbij komt kijken:

  • Een marktconform salaris;
  • 26 vakantiedagen (mogelijkheid tot aankoop extra dagen);
  • Gunstige pensioenregeling met minimale eigen bijdrage;
  • Een afwisselende functie in een moderne werkomgeving;
  • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en deel uit te maken van een boeiend familiebedrijf.

Selectieprocedure

Ben jij helemaal enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan voor 15 augustus via onderstaande button of bel meteen naar Maurice Kerssemakers op 06-55252959.
Via een telefonische kennismaking gaan we kijken naar de volgende stappen in de procedure.

 
Solliciteren Mail een vriend