ICT Architect

it vacature

ICT Architect

Locatie: Eindhoven, Noord-Brabant
Datum: 15-08-2019

Bedrijfsbeschrijving

Bedrijf:
Onze opdrachtgever is een zorginstelling waar de patiënt absoluut voorop staat. De patiënt wordt gezien als mens. Een tevreden mens als het even kan, want een tevreden mens geneest sneller. De organisatie stimuleert een nauwe samenwerking tussen verschillende specialismen, waarbij ze bewust tijd maken voor kleine dingen die een groot verschil kunnen maken in de ervaring van de patiënt.

Sector:
De sector MIT draagt met ca. 42 fte zorg voor de dagelijkse exploitatie van de digitale informatievoorziening en de medische apparatuur binnen het ziekenhuis. De sector MIT is verantwoordelijk voor circa 1.800 werkplekken, 2.500 medische apparaten en 400 applicaties.

Afdeling:
De afdeling Systeembeheer & Infrastructuur is met ca. 16 fte verantwoordelijk voor de inrichting en exploitatie van de ICT-infrastructuur van het ziekenhuis. Het betreft een omgeving gebaseerd op Microsoft software, Cisco netwerkcomponenten, Cisco UCS Servertechnologie, NetApp storage, Citrix XenDesktop en een VDI werkplekconcept. Een groot deel van het serverpark is gevirtualiseerd middels VMware. Het FlexPod concept is hierbij het uitgangspunt.

Functie-omschrijving

Je hebt een cruciale rol in het actualiseren, bewaken en verbeteren van het ontwerp op hoofdlijnen van de technische infrastructuur. Dit brengt mooie kansen met zich mee, denk aan:

 • Het opzetten en vaststellen van de architectuurprincipes in een blauwdruk;
 • Uitvoeren impactanalyse huidige situatie ten aanzien van deze blauwdruk.
 • Borgen dat projecten en wijzigingen worden getoetst aan architectuurprincipes en worden verankerd in onderliggend veranderproces.

Daarnaast denk je mee met productkeuzes en voer je analyse uit op technisch impact binnen het landschap. Je stelt (gedetailleerde) technische ontwerpen op voor de oplossing en je ontwerpt, indien vereist, migratiescenario’s.

Functie-eisen

 • Je hebt een relevant HBO diploma;
 • Aantoonbare werkervaring en kennis van architectuurprincipes als TOGAF en SOA, beheerconcepten, beveiliging-, netwerk-, server-, cliënt- en databasetechnologieën;
 • Kennis van Microsoft, Citrix en VMware producten zijn gewenst;
 • Je bent van nature leergierig en klant- en marktgericht.

Om deze rol nog beter uit te kunnen oefenen is een dosis overtuigingskracht en omgevingsbewustzijn ook van harte welkom hoor. Je bent bevlogen, en je wilt je ICT passie inzetten om mensen te ontzorgen binnen het ziekenhuis.

Arbeidsvoorwaarden

 • Voldoening in je werk, werk waar je blij van wordt.
 • Een fulltime (36 uren) dienstverband in een zeer prettige werkomgeving met volop kansen;
 • Goede balans privé-werk (32-urige werkweek of 4x 9 uur);
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO ziekenhuizen;
 • Variabel meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je zelf keuze hebt uit een mooi pakket aan extra’s, bijvoorbeeld een PC- en fietsplan.

Selectieprocedure

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.

Contact:
Twan Swinkels
06-46625155
t.swinkels@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend