Functioneel Applicatiebeheerder
4 redenen
Waarom is dit de baan voor jou?
1
het proces, de functionaliteit en de techniek kan verbinden en verder kan inrichten;
2
zorgt voor een goede werking van de applicaties en de processen rondom;
3
actief meedenkt om afdelingen en eindgebruiker te ontzorgen
4
vragen beantwoord van gebruikers
Wie ben jij
Je hebt ervaring met:
Een afgeronde hbo opleiding in de richting van functioneel beheerder
Je bent analytisch, zorgvuldig en klantgericht
Je voelt je comfortabel in een dynamische omgeving
Je kan goed samenwerken, maar bent ook zelfstandig in het creëren van oplossingen.

Je werkplek

Of je nu kind bent of bijna met pensioen gaat, een lichte verstandelijke beperking hebt of meervoudige beperkingen, bij Dichterbij kun je rekenen op zorg en ondersteuning op maat. Of je nu zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen of niets liever wilt dan een eigen appartement, Dichterbij helpt je te leven zoals jij dat wilt. - Dichterbij

 

Als functioneel applicatiebeheerder is het aan jou om onze digitale omgeving binnen Dichterbij up-to-date te houden én de functionaliteiten te verbeteren. Jij bent het luisterend oor in de organisatie die de wensen van collega's omzet in processen die ons helpen om slimmer én efficiënter te werken.

Je standplaats is op het hoofdkantoor in Gennep. In deze functie kan je ook hybride werken, en Dichterbij voorziet je van de juiste thuiswerk faciliteiten.

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. 

Wie ben jij?

Met jouw kennis en ervaring ben je een waardevolle toevoeging voor het team én de organisatie, en ontvangt Dichterbij graag jouw inhoudelijke advies. Hierdoor weet je de organisatie aan de hand mee te nemen en op weg te helpen. Dichterbij nodigt je uit om proactief met verbetervoorstellen te komen die de applicaties verbeteren.

Je werkt samen met de gebruikers en de collega's in het werkveld. Het ICT team bestaat uit 20 collega's. Allen enorm gedreven professionals met verschillende ICT ervaringen.

Doelstelling is om alle processen zoveel als mogelijk in de applicaties uit te voeren. Om deze applicaties goed te laten draaien zoekt Dichterbij een collega die:

 • het proces, de functionaliteit en de techniek kan verbinden en verder kan inrichten;
 • zorgt voor een goede werking van de applicaties en de processen rondom;
 • actief meedenkt om afdelingen en eindgebruiker te ontzorgen;
 • vragen beantwoord van gebruikers;
 • updates bijwerkt. 

Wat neem je mee?

Binnen het Team ICT zoeken ze een ervaren proces- en applicatiebeheerder voor o.a. Medimo, TOP Desk, AFAS en ervaring met een ECD.

Het is belangrijk dat je nauw samenwerkt met de collega’s in de business. Het begrijpen van de taal van de gebruiker is belangrijk, jij draagt dit uit door het geven van uitleg op de werkvloer. De huidige processen hangen complex samen, maar jij bent in staat om dit te vertalen naar integrale werkprocessen. Meer concreet beschik je over: 

 • Een afgeronde hbo opleiding in de richting van functioneel beheerder;
 • Je bent analytisch, zorgvuldig en klantgericht;
 • Je voelt je comfortabel in een dynamische omgeving;
 • Je kan goed samenwerken, maar bent ook zelfstandig in het creëren van oplossingen.

Wat kun je verwachten?

 • Ze bieden jou direct bij aanvang een contract voor onbepaalde tijd, voor 36 uur;
 • Salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg, schaal 45 - 50, tussen € 2.605,- en € 4.019,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De inschaling is afhankelijk van de werkervaring die je meeneemt;
 • Een vaste eindejaarsuitkering (8,33% van je jaarsalaris) en vakantietoeslag (8%);
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris (via Fisc free kan je deelnemen aan een fietsplan, aanschaf laptop, sport abonnement, weekendjes weg of extra vrije dagen etc.).

Functioneel Applicatiebeheerder worden?

Selectieprocedure

Klinkt dit als de perfecte kans voor jou? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Elles van Kaathoven via 0657597058 (bel of app) of stuur een e-mail naar elles@pitt-it.nl om meer te weten te komen over deze geweldige functie. We kunnen niet wachten om van je te horen! 

Contactpersoon


Kim van den Dungen
06-24 16 97 93
kim@pitt-it.nl